PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem a svítidly Maloobchod a velkoobchod: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - izolace - stavební materiály, stavebniny. Dlažby, obklady, sanita. Dveře, zárubně. Hydroizolace, folie, membrány. Kovy, spojovací materiál, plechy. Nářadí a příslušenství. Stavební chemie.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy tuzemské výroby -malířské, natěračské hmoty -fasádní barvy -penetrace -tmely, lepidla -zateplovací systémy Služby: -míchání autolaků -míchání barev.

Dodávám střechy na klíč včetně okapů, oplechování, montáže oken VELUX, FAKRO, otevřené garáže, pergoly. Nabízím tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž lepených střech, zateplování střech, opravy a rekonstrukce, vše od návrhu, rozpočtu až po realizaci.

Dřevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a soustružené polotovary. Prodej dřeva: -kulatina -bukové řezivo. Sušárna, sušení dřeva. Lisování: -ekologické dřevěné brikety.

Truhlářství. Výroba, prodej a montáž nábytku: -na zakázku kuchyňské linky, vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský, ordinační nábytek -dveře, skříně, komody a další doplňky z masivu.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavební materiál . malty, omítky - izolace - komíny - betonové výrobky.

Firma Radim Novotný se sídlem v Kladně se zabývá renovacemi dveří a zárubní. Současně také nabízíme realizaci vestavěných skříní na míru. V rámci své činnosti nabízíme veškerou činnost včetně zaměření, zpracování cenové kalkulace a montáže. Renovace vašich dveří, včetně zárubní vám zajistí vysokou odolnost, stálobarevnost, snadnou údržbu a ...

VOJTAL PROSKLENNÉ KONSTRUKCE s.r.o. prodává hliníkové okna a dveře, bezplatná konzultace.

Výroba, prodej: - břidlicová střešní krytina - břidlicové obklady a dlažby.

Společnost Elektro Puchner z Moravských Budějovic se specializuje na elektroinstalace, revize elektrických zařízení včetně zajištění elektroinstalačního materiálu a poradí si nejen s rozvody a hromosvody.

Společnost MONTEMA, spol. s r.o. z regionu Zlín je montážní firma se zaměřením na ocelové konstrukce, technologické celky a potrubní průmyslové rozvody. Provádí i stěhování strojů. strojních zařízení. Montáže i demontáže ocelových konstrukcí, výrobních linek a technologických celků provádíme po celé ČR. Naše firma působí v gumárenství, ...

Hledáte spolehlivou a kvalitní stavební firmu, která splní vaše přání a potřeby? Pak jste na správném místě! Společnost Vasyl Gural je vaším ideálním partnerem pro všechny druhy stavebních prací. Ať už potřebujete zednické práce, zrekonstruovat starý byt, zateplit fasádu, položit dlažbu nebo opravit střechu, my jsme tu pro vás! Nabízíme širokou ...

Zakázková výroba klempířských výrobků, okapových systémů a plechových krytin z materiálů, jako je lakovaný ocelový nebo zinkovaný plech, hliník a měď.

Pomůžeme Vám s opravou oken či dveří. Máme více než 20 let zkušeností a spolupracujeme s kvalifikovanými techniky. Napište nám nebo si domluvte s námi videoschůzku, kde Vám okamžitě pomůžeme s identifikací problému. Praha, Středočeský kraj, Pardubice, Ostrava

Výroba, prodej: - nouzové otvírání bytů, aut-do 50 km - klíče (autoklíče, kódování imobilizérů) - systém generálního klíče - cylindrické vložky - dveře (bezpečnostní, protipožární) - trezory - bezpečnostní kování - paniková kování - nouzové otvírání bytů, aut -systémy generálního klíče. Výroba klíčů a autoklíčů: - Hradební ...

Firma VÍCE JAK STAVBA s.r.o. provádí realizaci staveb, zahrad, dlažeb a další.

Zpracování plastických hmot. Lisovna - lisování plastických hmot. Výroba hmoždinek (klasické i speciální): -klasické hmoždinky na platech -zateplovací hmoždinky -zatloukací hmoždinky -uzlovací čtyřhranné hmoždinky Výroba komponentů pro elektroinstalaci: -svorkovnice pro odbočné krabice -elektroinstalační krabice KU68, KP68 a ...

Výroba, prodej: -betonové a cementové zboží -zámková a betonová dlažba -univerzální betonová tvárnice -obrubníky, tvárnice ztraceného bednění -palisády -stojan na kolo -betonový sloupek -chodníková dlažba -betonové příčkovky.

Společnost Paliva Holešov, s.r.o. dodává kvalitní tuhá paliva, které mají výkonnost pro vytopení celého domu či bytu. Prodáváme tuhá paliva i dřevěné brikety a taky Vám je dovezeme. Nabízíme také sypké stavební hmoty - písek, štěrk, stavebniny a pozinkované klempířské zboží. Rozvoz zajišťujeme pro Zlínský kraj - Zlín, ...