TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej, poradenství: - elektrické podlahové topení - topné kabely - topné rohože - topné fólie - regulační technika.

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která vám zajistí kvalitní zemní a výkopové práce, pak jste na správném místě. T - Space Energy s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá zemními a výkopovými pracemi v Brně a okolí. Nabízíme komplexní služby v oblasti rozvodů sítí na klíč, úpravy terénu, bouracích a demoličních prací, pokládky ...

Specialista na vinylové a korkové podlahy. Oficiální dovozce a distributor korkových podlah Amorim Premier a HTMX Aspecta. Podlahářské chemie WAKOL a Loba. Velkoformátových hliníkových panelů KOBERT-IN. AMORIM Korkové podlahy v přirozeném designu, korkové podlahy s designem dřeva nebo kamene. Dále pak z korku nabízíme: - korkové obklady - ...

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely -svítidla -zásuvky. Provozovny: -38301 Prachatice, Kasárenská 483 -tel: 388311492 -email: fpekarek@elektrosms.cz -vedoucí: F.Pekárek -38602 Strakonice, Zvolenská 424 -tel.: 383322474 -email: strakonice@elektrosms.cz -vedoucí: P.Nachlinger -38101 Český ...

Truhlářská výroba: -dřevěné konstrukce -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -vestavné skříně. Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -schodiště, zábradlí -vrata -brány -ploty -mříže .

Velkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonstrukce, virtuální návrhy, stavební úpravy. Realizace koupelen. Laufen studio. Zaměřeno na luxusni vybavení koupelen a interiéru. Dovozce obkladů a dlažeb. Autorizovaný servis prodávaných značek. Prodej a realizace velkoformátových obkladů a dlažeb.

Instalatérské práce a obrábění Voda - topení - plyn Instalatérské práce: - vodoinstalace - nové rozvody (plast, měď, pozink) - rekonstrukce (plast, měď, pozink) - opravy a výměny vodoinstalačního zařízení - montáž a výměna vodoměrů na studenou a teplou vodu - kanalizace - výměny, opravy, čištění ležatého i stoupacího potrubí - ...

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá zednickými pracemi, zemními a výkopovými pracemi, izolacemi, pokládkou zámkové dlažby, demolicemi, bouracími pracemi a úklidovými pracemi, pak je František Rakaš tou pravou volbou pro vás. František Rakaš je firma se sídlem v obci Březová, která má dlouholeté zkušenosti a spokojené ...

Revize - vyhrazená elektrická zařízení do 35kV - elektroinstalace - elektro v průmyslové výstavbě bez nebezpečí výbuchu - hromosvody - trafostanice - elektrické ruční nářadíelektroinstalační práce Montáž, dodávka - hromosvody - fotovoltaické systémy

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem a svítidly Maloobchod a velkoobchod: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - izolace - stavební materiály, stavebniny. Dlažby, obklady, sanita. Dveře, zárubně. Hydroizolace, folie, membrány. Kovy, spojovací materiál, plechy. Nářadí a příslušenství. Stavební chemie.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy tuzemské výroby -malířské, natěračské hmoty -fasádní barvy -penetrace -tmely, lepidla -zateplovací systémy Služby: -míchání autolaků -míchání barev.

Dodávám střechy na klíč včetně okapů, oplechování, montáže oken VELUX, FAKRO, otevřené garáže, pergoly. Nabízím tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž lepených střech, zateplování střech, opravy a rekonstrukce, vše od návrhu, rozpočtu až po realizaci.

Dřevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a soustružené polotovary. Prodej dřeva: -kulatina -bukové řezivo. Sušárna, sušení dřeva. Lisování: -ekologické dřevěné brikety.

Truhlářství. Výroba, prodej a montáž nábytku: -na zakázku kuchyňské linky, vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský, ordinační nábytek -dveře, skříně, komody a další doplňky z masivu.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavební materiál . malty, omítky - izolace - komíny - betonové výrobky.

Firma Radim Novotný se sídlem v Kladně se zabývá renovacemi dveří a zárubní. Současně také nabízíme realizaci vestavěných skříní na míru. V rámci své činnosti nabízíme veškerou činnost včetně zaměření, zpracování cenové kalkulace a montáže. Renovace vašich dveří, včetně zárubní vám zajistí vysokou odolnost, stálobarevnost, snadnou údržbu a ...

VOJTAL PROSKLENNÉ KONSTRUKCE s.r.o. prodává hliníkové okna a dveře, bezplatná konzultace.

Výroba, prodej: - břidlicová střešní krytina - břidlicové obklady a dlažby.

Společnost Elektro Puchner z Moravských Budějovic se specializuje na elektroinstalace, revize elektrických zařízení včetně zajištění elektroinstalačního materiálu a poradí si nejen s rozvody a hromosvody.