TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Dodávka,prodej a montáž: -žaluzie všech typů -okenní fólie -markýzy -předokenní rolety -plovoucí lamelové podlahy -shrnovací dveře a čalounění -těsnění okna,dveře -obkladové desky ABITIBI -garnyže.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: - dřevěná okna, dveře - schody, schodiště, zábradlí - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - předsíňové sestavy.

Josef Vaňkát se zaměřuje na maloobchodní a velkoobchodní prodej, barev a laků.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Truhlářství, podlahářství Obráběčství

Společnost ASKO a.s. je předním distributorem výrobků ze dřeva. Specializuje se na prodej dřevomateriálu, deskového a konstrukčního dřeva, stavebního řeziva, podlahových krytin, zahradního sortimentu, nátěrových hmot, ale i nářadí a spojovacího materiálu.

Hledáte spolehlivou firmu, která se zabývá klempířskými a pokrývačskými pracemi? Chcete mít střechu, která je kvalitní, odolná a estetická? Pak je pro vás správnou volbou Klempířství a pokrývačství Roman Starý se sídlem v Bobrové okres Žďár nad Sázavou. Firma Roman Starý má více než 20 let zkušeností s realizací střech na klíč. Nabízí kompletní ...

Naše firma se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem: -spotřební elektronika -výpočetní technika -topná technika -elektronika -bílá technika -krbová kamna.

Petr Dvořák se zaměřuje na prodej truhlářského, stavebního a palivového řeziva.

Petr Šimánek se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní, dveří, pergol a altánů.

Stanislava Málková se zaměřuje na dovoz a prodej stavebního materiálu.

Stanislav Vácha se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení.

Rudolf Muroň zajišťuje prodej klempířských a pokryvačských materiálů, opravy střech, střešních oken a krytin, klempířské a pokrývačské práce.

Truhlářství, zakázková výroba: - vchodové a interiérové dřevěné dveře - kuchyně - nábytek z lamina i masívu - schodiště - vestavěné skříně - postele - ložnice - dětské pokoje - obklady stěn a stropů - pokládka podlah.

Delfi - koupelny zajišťuje: - realizace a rekonstrukce koupelen - profesionální pokládka obkladů a dlažeb - prodej koupelnového vybavení - montáž sprchových koutů - kompletní rekonstrukce bytových jader včetně kuchyní

Prodej palivového a krbového dříví - bukové dřevo. Prodej překližky. -dovoz do vzdálenosti 30-40 km -Zlínský, Jihomoravský kraj -Uherské Hradiště, Kyjov, Veselí nad Moravou, Strážnice, Vracov, Bzenec.

Zednictví Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství

Vladimír Lebeda se zaměřuje na výrobu betonových směsí, zemní práce a zajišťování dopravy.

Zdeněk Vlasatý se zaměřuje na prodej oken, dveří, nábytku, postelí, komod a kuchyní.

Petr Pártl se zaměřuje na prodej nátěrů, fasádových omítek, barev a příslušenství.

Naše firma Bastl je na českém trhu již od roku 1993 a zaměřujeme se na dodávku a následnou montáž oken a dveří. Provádíme kompletní realizace na klíč, dodáváme všechny potřebné doplňky, jakou jsou parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety a další. T

Špičková okna a dveře - prodáváme a montujeme plastová a hliníková okna, dřevěná eurookna, střešní okna, žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu. Nabízíme i garážová vrata, vnitřní dveře a zárubně, zateplení fasád. Dřevěné střešní šindele na zakázku.

Velkoobchod, prodej, eshop, e-shop: -podlahové krytiny -ubrusovina -koberce -syntetické usně -koženka, zdravotnické koženky -žíněnky -hrací molitanové kostky -plastový sedací nábytek vhodný pro mateřské školky -pelíšky pro domácí mazlíčky -sedací vaky, pytle -dětské hřiště, bazén pro kuličky -přebalovací podložky. Práce ...

Jsme specialisté na výrobu plastových nádrží na dešťovou užitkovou i pitnou vodu, vodoměrných šachet, technologických šachet, plastových sklepů a také bazénů. Při naší výrobě používáme vysoce kvalitní polypropylen - žádný recyklát. Dále se zaměřujeme na zakázkovou výrobu. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.