TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Firma RYDO spol. s r.o. Česká Třebová vznikla v roce 1999. Stavební firma provádí stavební práce, inženýrské práce, demolice, jeřábnické práce, zemní práce, prodej stavebního materiálu, provozuje nákladní silniční a autobusovou dopravu. Provádění staveb, jejich změny a odstraňování. Výstavba komunikací, chodníků a jejich opravy. Zednické a ...

Prodej, montáž: - kování - kliky - dveře (interiérové, vstupní, posuvné, skládací, ...) Prodej: - podlahy. Pokládka: - podlahy.

Pokládka: - podlahové krytiny. Práce: - výkopové - zednické - podlahářské - malířské a natěračské - vodoinstalatérské - elektroinstalační. Zateplování fasád. Rekonstrukce koupelen - bytové jádro. Montáž: - kuchyňské linky. Rozvedení PC, telefonních a televizních sítí. Projektová a prostorová dokumentace. Výroba: - ...

Výroba a prodej: - kování pro nábytek - spojovací díly.

Jiří Šťastný se zaměřuje na instalaci rolet, sítí proti hmyzu, oken, dveří a na servis.

Zabýváme se výkupem starého stavebního materiálu z historických staveb z přírodního kamene, dřeva a jiných materiálů.Vykupujeme půdní dlažbu, použité trámy, podlahové prkna.kamenné koryta a stírky, starý nábytek, sklo, porcelán, svítidla, hodiny.Platíme hotově při odvozu.

Zabýváme se: - nákup a prodej spojovacího materiálu.

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Prodej: -sanitární a klimatizační technika hygienické systémy pro veřejný sektor -japonská klimatizace vzduchu FUJI. Návrhy koupelen na PC.

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - barvy - nátěrové hmoty - ředidla - laky Výrobky: - syntetické barvy na železo a kov - syntetické barvy antikorozní - syntetická barva jednovrstvá - antikorozní rychleschnoucí barvy - základové a podkladové barvy - lazury na dřevo - silnovrstvé, slabovrstvé - impregnace, napouštědla, lepidla - ...

Prodej, montáž, poradenství: -obklady, dlažba -ukončovací lišty, lepidla, spárovací hmoty, silikony, tmely, montážní pěny -vany, sprchové kouty, umyvadla. Doprava zdarma.

Prodej: - kompletního sortimentu pro Vaši stavbu - HELUZ, H+H, YTONG, PORFIX, POLYSTYREN, KNAUF, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL a spousty dalších značek ..

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Prodej: - l ožiska pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek SKF, ZKL-ZVL, NTN, FAG, INA, ložiska do nenáročných provozů ostatních výrobců např. GPZ, CHINA - gufer pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek Gumokov, INCO, KTT, CR - silenbloky zanček Gumokov a Rubena - spojovací materiál ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Výroba: -rozvaděče NN do 1600 A. Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektro, elektromontáže -elektroinstalace -řemeslo-elektrikář -zámečnické práce-drobné. Revize-ruční nářadí.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře, zimní zahrady, prosklené stěny včetně veškerého příslušenství (sítě, parapety) - žaluzie (horizontální, vertikální) - výroba, montáž PVC okna a dveře profily KOMMERLING.

Výroba, montáž a prodej: -plastových oken a dveří - systém REHAU. -kompozitová okna- systém REHAU GENEO -hliníkové okna a dveře ALURON. Maloobchod, prodej, montáže, dodávka: -příslušenství pro plastová okna a dveře -interiérové dveře -garážová vrata HORMANN -zimní zahrady.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Velkoobchod, maloobchod: -koupelnové studio -vodovodní baterie -vany -sprchové kouty -sprochové boxy -masážní boxy -parní lázně -koupelnový nábytek -masážní panely -koupelnové doplňky -sanitární keramika -obklady a dlažby -koupelnové radiátory.