Potřebujete renovovat dům či zahradu? Jistě využijete širokou nabídku nátěrových hmot, která zahrnuje barvy do interiéru i fasádní barvy, nátěry, laky, lazury, ochranné nátěry na dřevo, plast a kov, míchání odstínu barev na přání, zapůjčení vzorníku barev

Prodej: -omítací lišty pro okna a dveře. - barvy GORI

Pobočka. Velkoobchod, prodej, dodávka: - okenní kování - dveřní kování - mechanické zábranné systémy (bezpečnostní cylindrické vložky, trezory, kartové systémy) - nábytkové kování - barvy. Průmyslová zóna - Černovická terasa. Sídlo společnosti: - Ratibořská 1147/34, Opava - Kateřinky.

Práce: - malířské - natěračské - tapetování, tapetářské Turnov Antonína Dvořáka 299 Maloobchod, prodej: - barvy, laky

Prodej: - materiály pro povrchovou úpravu staveb - zateplovací systémy - fasádní barvy - vnitřní, interiérové barvy, dekorativní techniky, tapety - omítky - materiály pro kompletní sanace fasád - speciální malty pro opravy trhlin, štuků a balkonů - průmyslové nátěrové hmoty - nátěry betonu - laky na dřevo - tmely, ...

Prodej: -stavební materiál -stavebniny.

Výroba: -omítkových směsí -fasádních barev -vnitřních nátěrů -systémových součástí kontaktních zateplovacích systémů.

Prodej: - kompletní lakovací sortiment - lakovací materiály PPG - letecké barvy a těsnící tmely - těsnící a lepící tmely - průmyslové lakovací barvy.

Maloobchod: -drogerie -parfumerie -kosmetika -barvy, laky.

Zabýváme se specializovaným prodejem nátěrových hmot pro stavebnictví (fasádní barvy, interiérové barvy, emaily, lazury, podlahové nátěry) od renomovaných světových výrobců CANDIS, PARA.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy a laky všech druhů, barva -jednosložkové, dvousložkové, speciální(kromě práškových). Barvy na: -ocelové, železné a neželezné kovy, kov, dřevo, dřeva, stavební materiály, materiál zinkofosfátové syntetické základy v barvě šedé a červenohnědé. Pro stavbu strojů a přístrojů kompletní sortiment ...

Prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -míchání barev -tmely, lepidla -barvy do sprejů -pomůcky pro malíře, natěrače -poradenská služba.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže, rozvoz: -sádrokartony, sádrokartonové desky THERMATEX: -příčky, stropy -materiál pro střechy -tepelné izolace, zateplovací systémy -omítky -polystyren -barvy -střešní okna.

Velkoobchod, velkosklad: -drogerie-barvy, laky.

Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Maloobchod, prodej: -barvy -laky -natěračské potřeby.

Služby: - tónování barev na počkání - Primalex, Jub, Dulux, Vivechrom, míchání autolaků. Nabízíme natěračské potřeby, lazurovací laky, silikony, emaily všech druhů, spreje a plnění barev do sprejů.

Velkoobchod, prodej: -pesticidy pro zemědělství a lesní hospodářství -barvy, laky -autolaky -ředidla -malířské potřeby -substráty, rašeliny -hnojiva.

Nase firma nabizi jeden z nejširších a nejkompletnějších výrobních sortimentů v oblasti omítkových směsí, doplněný o fasádní barvy, stavební chemii a speciální produkty.

Solidbuy - internetový obchod: - podlahy interiér i exteriér - terasy montované - zahradní nábytek Teak - fasády siding - sádrokartony Prodejní sklad v Brně. Vzorkovna v Brně i Praze.

Zastoupení stavebních nátěrových a vysprávkových materiálů značky SIKKENS. Velkoobchod, prodej: - stavební barvy a laky AKZO NOBEL SIKKENS - nátěrové systémy SIKKENS - krycí a lazurovací materiály pro průmyslové a řemeslné povrstvování dřevěných stavebních dílů - silikátové fasádní barvy. Technické poradenství a servis prostřednictvím ...

Velkoobchod, maloobchod a zásilková služba: - silikonové tmely a lepidla - polyuretanové pěny - disperze Těsnění oken a dilatačních spár. Lepení a upevňování. Zastoupení firmy LOCTITE, TKK SRPENICE, TEROSON.

Malířské a fasádní barvy, ochrana dřeva, protipožární nátěry, tónování barev, bazénová a stavební chemie, pomůcky pro řemeslníky.