Pro každou stavbu potřebujete kvalitní stavebniny. Vyberte si ze široké nabídky stavebního materiálu jako jsou broušené a pálené cihly, přírodní a umělý kámen, recykláty, soklový kámen, omítkoviny, drcené kamenivo, pojiva, malty, betony, cement či písek.

PRESTA-mix, spol. s r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o. se specializuje na výrobu, prodej a dopravu betonu, kameniva a písku a nachází se v Kuřimi v areálu firmy Prefa Brno. Nabízí šest druhů kameniva, šest druhů cementu a různé přísady. Úpravy dle požadavků stavitele jsou možné. Nabízí: • Transportbetony • Písky a kamenivo • Betonové směsi pro různé typy ...
PRESTA-mix, spol. s r.o.
Pískovna, skládka písku a drtí. Stavebniny: -cement -maltové směsi -zdící materiál -všechny druhy písků a drtí. Doprava: -nákladní.

Výroba, prodej: - pórobetonových přesných tvárnic.

Prodej, montáž - bezpečnostní dveře - protipožární dveře - garážová vrata a brány - interiérové dveře.

Stavební práce: -výškové práce -injektáže -fasády -spáry -obnova panelové výstavby. Prodej stavební chemie, míchání barev a omítek na tel.č. 603888814. Velkoobchod: -vína -sommelierské potřeby. Certifikace ISO 9001. Vinárna Plzeňská 32, Stříbro.

Společnost STOMIX je jeden z předních českých výrobců a dodavatelů zateplovací systémy: - stomixTHERMalfa (systém na bázi desek z pěnového polystyrenu) - stomixTHERMbeta (systém na bázi desek z minerálních vláken). Dále vyrábí a dodává: - omítkové směsi pro exteriér a interiér: AlfaDEKOR, BetaDEKOR - fasádní nátěry GamaDEKOR -barvy pro ...

Dodávka - stavební materiál Prodej - střešní krytiny

Práce: -stavební -zemní -zednické -obkladačské (obklady) -dlaždičské (dlažby) -tesařské -pokrývačské -malířské -natěračské -projektové (projekce). Činnost: -obchodní. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál (stavebniny) -zdicí materiál -cihly -vápno -cement -písek -tvárnice -hurdisky ...

Dodávka - izolační stavební mateiál - pórobeton - stavební materiál HELUZ - ytong - cement

Cihelna. Výroba, prodej: -kompletní cihlový systém POROTHERM -cihly.

Datum zániku:16.01.2015 Stavebnictví: -stavební činnost -stavebniny -cihly -cement -izolace -sádrokartony -omítkové, betonové, cihlové směsi.

Prodej a montáž: - lícové obkladové pásky - belgické, holandské cihly - cihly klinker, imitace skal a kamene. Obkladačské práce.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál, maltové a omítkové směsi, hutní materiál, spojovací materiál, trubkové lešení, řezivo, dlažby a obklady, okna a dveře.

Prodej stavebních materiálů: -pojiva -suché omítkové a maltové směsi -zdící materiály, stropní prvky -střešní krytiny -betonové výrobky.

Datum zániku:31.12.2014 Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály - cihelné bloky - lešení. Půjčovna, pronájem: - lešením trubkové, HAKI, ALFEKO - stavební stroje, nářadí.

Prodej, maloobchod: - stavebniny. - cementové zboží, beton.

Stavebniny ORION. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - okna, dveře

Datum zániku: 15.07.2014 Stavby: -práce stavební -stavby na klíč -oprava a rekonstrukce -stavební služby. Prodejna Okříšky, Jihlavská 433 -provozní doba Po-Pá:6-16.30hod., So:7-11hod. -stavební materiál (stavebniny) -suché maltové směsi HASIT, pojiva -polystyrén -tepelná a zvuková izolace URSA -betonové výrobky a ...

Velkoobchod: - nápoje - stavebniny. Autodoprava: - AVIA - LIAZ - KAROSA.

Stavebniny - kompletní sortiment stavebního materiálu.

Prodej, maloobchod: -stavební materiály -zdící materiály-cihly, tvárnice -sypké materiály-malty, cement, lepidla -betonové výrobky-dlažby, překlady, tvarovky -izolační materiály, hydrizolace, tep.izolace -stavební dřevo, OSB -hutní materály -obklady, dlažby -stavební chemie -střešní krytiny, okap.systémy -sádrokartonové ...

Výroba: -kostky -krajníky -obrubníky. Těžba a zpracování: -žula -kámen. Další provozovny: -lom Boršov, tel.:567272216 -lom Mysletice, tel.:567223430 -lom Řásná, tel.:567379489.

zánik poslední živnosti: 27.9.2013 Dodávka: - stavební materiál Inženýrská činnost Stavební činnost - realizace staveb.

Prodej: -stavebniny -široký sortiment stavebních hmot -zakázková EURO okna TWW. Montáž: -sádrokartonové systémy.