Pro každou stavbu potřebujete kvalitní stavebniny. Vyberte si ze široké nabídky stavebního materiálu jako jsou broušené a pálené cihly, přírodní a umělý kámen, recykláty, soklový kámen, omítkoviny, drcené kamenivo, pojiva, malty, betony, cement či písek.

PRESTA-mix, spol. s r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o. se specializuje na výrobu, prodej a dopravu betonu, kameniva a písku a nachází se v Kuřimi v areálu firmy Prefa Brno. Nabízí šest druhů kameniva, šest druhů cementu a různé přísady. Úpravy dle požadavků stavitele jsou možné. Nabízí: • Transportbetony • Písky a kamenivo • Betonové směsi pro různé typy ...
PRESTA-mix, spol. s r.o.
Velkoobchod, prodej, sklad: -laminátové podlahy pro vysokou domácí zátěž (buk, dub, javor, třešeň) -minerální desky USG Radar -kompletní sortiment RIGIPS -zateplovací fasádní systémy -vnitřní a venkovní fasádní barvy, probarvené omítky -tepelné izolace, fólie.

Služby, prodej: -projekční servis, také pro program Zelená úsporám -výstavba rodinných domů -reality a pozemky -prodej stavebních materiálů.

Stavební firma. Práce: -stavební -stavby na klíč -instalatérské -tesařské -obkladačské (obklady) -dlaždičské (dlažby i zámkové) -vodoinstalatérské (instalace-voda) -lešenářství (lešení) -zámečnické veškeré svařování, svářečské práce Firma je schopna zajistit opravu zalomených zámků, zalomené zámky. Prodej: -stavebniny, stavební ...

Stavebniny KZD PROFI s.r.o. nabízí kompletní sortiment stavebního materiálu a stavebnin pro stavebníky. Dodáváme pro naše zákazníky střešní krytiny, obklady, dlažby, izolace, lepidla, podlahové krytiny, tmely, zámkovou dlažbu. Pořídíte u nás stavební materiály pro celou stavbu. Stavebniny, dodávka, prodej: - stavební materiál - střešní ...

Kontejnerová doprava Prodej - šterk - písek Prodej - uhlí Prodej - stavební materiál

Velkoobchod, maloobchod, prodej základních stavebnin a příslušenství: -barvy -betony -hydroizolace -chemie -keramika -nářadí -malty -komíny -ocel -střešní krytiny -okna, dveře -řezivo -kanalizace -termoizolace -sádrokartona -zateplení -zdící materiály.

Stavební firma, stavební činnost, stavby: -komplexní stavební práce, stavby na klíč -pozemní stavitelství, pozemní stavby -rekonstrukce a modernizace -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -zateplování budov -střechy, izolace střech Střediska: -hlavní stavební výroba -pomocná stavební výroba -půjčování, půjčovna ...

Pískovna -těžba písku. Prodej -netříděný štěrkopísek. Ukládka, skladování -inertní materíály -výkop a zemina -čistá stavební suť a stavební odpad. Zemní práce. Budování -vodovodní a kanalizační řády. Pronájem, půjčovna -stroje na zemní práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Potrubní a pozemní doprava (vyjma ...

Výroba, prodej, servis: -pilové kotouče -pilové pásy na kov -SK kotouče na kov a neželezné kovy -frikční pilové kotouče.

Stavební činnost: -stavby-pozemní -vodohospodářské. Doprava a práce TM**. Prodej: -betonové směsi včetně dopravy mixem a pumpou. Hornická činnost. Autoopravy: -nákladní auta. Strojní výroba: -formy -zámečnické výrobky -nástrojárna.

Práce: - zednické - malířské - bourací, výkopové

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků

-Lisování umělých hmot -Výroba cementového zboží a umělého kamene Hostinská činnost

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Zednictví

Prodej stavebniny: -prodej střešních krytin -klempířské výrobky -izolace -sypké materiály -stavební řezivo -zámková dlažba -stavební materiály.

Výroba a prodej dekoračních předmětů z umělého kamene.

Maloobchod a velkoobchod - stavební materiál.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX: -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX: -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI. Sídlo: -Brno 63900, Cejl 82/58.

Maloobchodní i velkoobchodní prodej stavebnin. Stavby na klíč: - rekonstrukce a výstavba objektů: bytových, zemědělských, průmyslových - vodovodní a kanalizační přípojky.

Dodávka - izolační materiály - stavební materiály.