Pro každou stavbu potřebujete kvalitní stavebniny. Vyberte si ze široké nabídky stavebního materiálu jako jsou broušené a pálené cihly, přírodní a umělý kámen, recykláty, soklový kámen, omítkoviny, drcené kamenivo, pojiva, malty, betony, cement či písek.

PRESTA-mix, spol. s r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o. se specializuje na výrobu, prodej a dopravu betonu, kameniva a písku a nachází se v Kuřimi v areálu firmy Prefa Brno. Nabízí šest druhů kameniva, šest druhů cementu a různé přísady. Úpravy dle požadavků stavitele jsou možné. Nabízí: • Transportbetony • Písky a kamenivo • Betonové směsi pro různé typy ...
PRESTA-mix, spol. s r.o.
Stavebniny. Specializovaná prodejna střešních krytin: -střešní okna, latě -veškeré zdící materiály -sádrokarton -lepenky, izolace -klempířské výrobky -možnost odvozu autem s hydraulickou rukou.

Prodej, stavebniny: - sypký materiál - zdivo - komínové systémy - nářadí - dřevo - sádrokartony - střešní krytiny

Prodej: - stavebniny - potřeby pro dům a zahradu.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, eshop: -stavební materiál. -cement, vápno. -sádrokartony. -izolační materiály. -ztracené bednění.

Prodej: -stavebniny. Zásobování staveb. Autodoprava: -LIAZ s hydraulickou rukou.

Výroba, maloobchod, montáž: -balustrády, sloupy, ozdoby domu -sochy, fontány, kašny, interierové fontánky, umělecké doplňky do zahrad -krby (vnitřní, zahradní, s udírnou, zahradní grily) -obklady (pískové, kombinované, tesané, lámané, přírodní) -ploty (tvarovkové, betonové, štípané, deskové, okrasné, pískovcové) ...

Prodej: - stavebniny, stavební materiál Stavební činnost

Prodej, stavebniny: - veškerý stavební materiál - výrobky firmy Terranova - materiál vám dovezeme a složíme hydraulickou rukou přímo na požadované místo.

Nase firma nabizi jeden z nejširších a nejkompletnějších výrobních sortimentů v oblasti omítkových směsí, doplněný o fasádní barvy, stavební chemii a speciální produkty.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -střešní systémy -výrobky firmy YTONG -tvárnice příčkovky -cihly -hutní materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fasádní zateplovací systém: MAMUT, BAUMIT, VISCO -stavebniny - další sortiment:cement, vápenný hydrát, omítkové směsi, cihly, tvárnice YTONG, sádrokartonové profily, lišty pro obklady, zednické nářadí -stavebniny - materiály pro zateplovací systémy budov -fasádní polystyren, polystyren do podlah, střech ...

Maloobchod, prodej: -stavební materiál. -stavebniny.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Maloobchod, prodej: - stavebniny

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Výroba, velkoobchod, prodej: - vápenec - vápno - vápenný hydrát - struska mletá.

Maloobchod, prodej: - staviva, stavební materiál - obklady a keramické dlažby - betonové výrobky - dveře. Stavební činnost: - střešní nástavby - půdní vestavby - rekonstrukce.

Prodej: - stavebniny - stavební materiál.

Stavební firma. - prefavýrobky - betonové směsi Služby: - doprava betonových směsí - ukládání betonových směsí typu SCHVING/MAN.

Betonárna typ Strojbet 55 s míchačkou o objemu záměsi 0, 5 m; s hodinovým výkonem 50 m; čerstvého betonu. Celoroční poloautomatický provoz.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu.

Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - stavební chemie - omítky - cihly - písek - izolační materiál, izolace - vodoinstalatérský a topenářský materiál.