Pro každou stavbu potřebujete kvalitní stavebniny. Vyberte si ze široké nabídky stavebního materiálu jako jsou broušené a pálené cihly, přírodní a umělý kámen, recykláty, soklový kámen, omítkoviny, drcené kamenivo, pojiva, malty, betony, cement či písek.

PRESTA-mix, spol. s r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o. se specializuje na výrobu, prodej a dopravu betonu, kameniva a písku a nachází se v Kuřimi v areálu firmy Prefa Brno. Nabízí šest druhů kameniva, šest druhů cementu a různé přísady. Úpravy dle požadavků stavitele jsou možné. Nabízí: • Transportbetony • Písky a kamenivo • Betonové směsi pro různé typy ...
PRESTA-mix, spol. s r.o.
Prodej: -stavební materiál, stavebniny.

Stavebniny. Velkoobchod: - cihelní výrobky porotherm - střešní krytiny. Doprava vlastními vozy. Půjčovna: - stavební výtahy.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál.

Maloobchod, prodj: -stavební materiál -zdící materiál -obklady a dlažby -materiál pro střechy -izolace tepelné, polystyren -nářadí -betonové výrobky -stavební chemie -střešní okna Velux -zárubně -komíny.

Činnost: -výroba betonu, betonárka, -pila, -stavební činnost, -zemní práce.

Výroba: -cementové výrobky -umělý kámen -stavební materiál

Stavební práce. Prodej stavebního materiálu, podladových krytin.

Prodej: - hutní a stavební materiál - řezivo.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - cement, vápno - suché, maltové a betonové směsi - stavební lepidla a tmely - zdící materiály (cihly, tvárnice, stropní dílce) - betonové výrobky (obrubníky, dlažba, překlad, asfaltová lepenka, izolace proti vlhkosti, odvodňovací potrubí, střešní krytina, zateplovací systémy, ...

Nákup a prodej stavebních materiálů.

Prodej: - stavebniny - stavební materiál.

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Prodej, maloobchod: - stavebniny, stavební materiál. Sídlo firmy: - Vsetín, Smetanova 1110.

Prodej: - stavební materiál - plotové pletivo - instalatérský materiál - elektrikářský materiál.

Stavební systém DURISOL: -třískocementové desky.

Služby: -stavebniny Beroun -prodej stavebního materiálu (Porotherm, Supertherm, Hebel, Sakret, dveře, Mistral-fasádní barvy, plotové prvky Betonstar, sádrokarton atd.) -realizace staveb(rodinné domy), sanace a hydroizolace, Baurex, Dico-sil -projekty, poradenství v oblasti sanace a hydroizolace objektů.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -zdící materiály -střešní krytiny -zateplovací systémy -dveře, zárubně -sádrokartony -venkovní dlažby.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiály -obklady, dlažby -nářadí pro řemeslníky.

Prodej: -stavebniny, -stavební materiál. Činnost: -autodoprava.

Stavební práce. Prodej: -stavební materiál. Silniční nákladní doprava.