Elektroinstalační materiál zahrnuje součásti, díky kterým si můžeme kdykoliv a kdekoliv rozsvítit. Materiál zahrnuje zásuvky, vypínače, potřebnou kabeláž, pojistky, jističe a další součástky, s jejich zapojením vám pomůže elektrikář.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál.

Velkoobchodní prodej: - elektroinstalačnímateriál - rozvaděče - světelné zdroje - topné systémy - spojovací materiál.

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Výhradní zástupce zahraniční společnosti HESMO pro interiérová svítidla. Prodej interiérová a exteriérová svítidla, svítidlo GLOBO, ESTO, EGLO, MASSIVE. Průmyslová automatizace: -automatizační, měřící a regulační technika -servis průmyslové elektrické stroje a jiná elektrická zařízení -elektroinstalace do napětí 1000V -repasování ...

Prodej, montáže, údržba a opravy : -elektroinstalace -elektrozařízení -silnoproudá elektronika -měřící a regulační technika -zabezpečovací technika.

Maloobchod: -elektroinstalační materiál -elektrospotřebiče-pračky, ledničky, myčky -radio, televize, videa -svítidla.

Stavební činnost: -občanské a bytové stavby -inženýrské a vodohospodářské stavby -partner programu POROTHER Dům. Práce: -vodo-topo-plyn -instalace -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -elektroinstalační (elektroinstalace). Výroba-elektrické rozvaděče -slaboproud, EPS, EZS.

Elektromontážní práce: -silnoproud do 1kW (bytové a průmyslové elektroinstalace, elektroinstalační práce) -slaboproudé rozvody (počítačové sítě, telefony, EPS, EZS) -hromosvody -měření a regulace. Výroba a prodej: -elektrické rozvaděče NN Prodej: -kapková závlaha -elektroinstalační materiál.

Prodej, montáž, instalace, servis a oprava: - elektrocentrála, elektrocentrály - zdroje záložního napájení UPS - rotační zdroje DUPS - dieselagregáty, agregáty - motorgenerátory, generátory - kogenerační jednotky - napájecí zdroje střídavé i stejnosměrné.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - elekroinstalační materiál a příslušenství.

Internetový obchod, e-shop: - kabel, kabely - baterie - čtečka - paměťová karta - svítilna.

Výroba: - elektrorozvaděče silové tak pro MaR - elektromontážní práce - rozvaděče pro zámečnickou výrobu - rozvaděče pro montáž elektra

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál Elektroinstalační práce

Elektroinstalační práce. Montáže, instalace: - slaboproudé elektroinstalace - antény, anténní rozvody

Firma s dlouholetou tradicí v oblasti průmyslového využití přípojnicového systému. Zkušenosti kombinované s investicemi do výroby a s posledními digitálními 3D technologiemi dosahují největší kvality. V červenci 2006 je založena v ČR firma BBI ELECTRIC CZ s.r.o. jako výhradní zastoupení pro ČR a SK. Od počátku firma využívá dlouholetých ...

Velkoobchodní i maloobchodní prodej. - elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Výroba rozvaděčů: - technologické rozvaděče - ovládací, signalizační skříně. Hromosvody: - opravy, uzemnění hromosvodů - projektování hromosvodů - revize, kontroly, instalace. Elektromontáže čerpacích stanic Rekonstrukce panelových domů.

Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektrická zařízení nízkého napětí (NN) do 1000 V -elektroinstalace (rodinné domy, obchodní sítě, zdravotnictví, pohostinství, hromosvody, napojení elektrického topení). Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Řemeslnické práce: -elektroinstalatérské -elektrikář.

Instalace, opravy, výroba: - elektronická zařízení.

Služby: -elektromontážní a elektroinstalační práce domovních a průmyslových rozvodů, opravy, údržbu -prodej elektro materiálu, montáž -prodej centrálních vysavačů HUSKY.

Měření, regulace: - energetické provozovny - technika prostředí budov - potravinářství - automatizace a řízení technologických uzlů. Elektroinstalace: - budov a technologických celků - ochrany budov proti nebezpečnému přepětí a úderu blesku - exteriérová a interiérová osvětlení. Výroba rozváděčů NN do 630A. Konzultace a ...