Elektroinstalační materiál zahrnuje součásti, díky kterým si můžeme kdykoliv a kdekoliv rozsvítit. Materiál zahrnuje zásuvky, vypínače, potřebnou kabeláž, pojistky, jističe a další součástky, s jejich zapojením vám pomůže elektrikář.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Práce elektro: -instalace -revize -projekty -včetně materiálu -hromosvody -rozvaděče -elektrické kotle -přímotopné panely -montáž -servis -měření, regulace tepla. Přihlášky k odběru elektrické energie. Pokládání kabelů včetně výkopů.

Montáž elektroinstalace: -elektrické přípojky -elektroinstalace -hromosvody -elektrické vytápění -osvětlovací technika -elektronické zabezpečení objektů -přihlášky k odběru. Vše včetně projekce a revize. Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál.

Dodávka - elektronické zabezpečovací zařízení Požární zabezpečení budov Montáž - satelity Dodávka - elektroinstalační materiál Elektroinstalační práce Dodávka - telekomunikační technika

Výroba - elektrické vybavení

Práce: -elektromontážní -elektrikářské. Prodej: -elektromateriál -osvětlovací tělesa. Výroba: -rozvaděče.