Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - dřezy - potrubí, fitinky - rozvod vody, plynu - izolace potrubí - bojlery - průtokové ohřívače - čerpadla - sanitární keramika. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Sídlo firmy: - Janáčkova 1813/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Prodej: -instalatérské potřeby -kotle -krby, krbová kamna -otopná tělesa -ohřívače vody -čerpadla a vodárny -tlakové expanzní nádoby, bojlery -potrubí a fitinky -izolace potrubí -armatury -odpadní a odvodňovací systémy -vodovodní baterie -vany a sprchové kouty -sanitární keramika -předstěnové systémy -koupelnový ...

Práce: -instalatérství - voda, topení, plyn - prodej - montáž - armatury - fitinky - bojlery - kotle - sanita.

Projektová příprava a realizace: - stavby - ocelové konstrukce - kotelny - rozvody potrubí - topení včetně revizí - revize tlakových nádob. Prodej: - průmyslové armatury. Servis, oprava: - pojistné ventily - tlakoměry.

Obchod, prodej, autorizovaný servis JUNKERS, BAXI, ARISTON: -kotle ústředního topení plynové JUNKERS, BAXI, ARISTON -ohřev vody TUV: -náhradní díly PO 35 -elektrické bojlery 5-500 l -elektrické průtokové ohřívače -čištění, odstraňování vodního kamene rozvodů ÚT a TUV -čištění spalovacích prostorů kotlů plynových, na topný olej i ...

Firma Schiestl spol. s r.o. je firmou, která již dlouhodobě působí na českém a slovenském trhu v oblasti tepelné techniky. Firma Schiestl spol. s r.o. patří mezi uznávané dodavatele kotlů na biomasu především díky nabízené špičkové technologii a odpovědnému přístupu ke každému zákazníkovi.

Maloobchod, prodej: - ruční nářadí - brusky, pily - elektrické ohřívače vody - e-shop - e-ohrivace.cz - záruční i pozáruční servis - zahradní technika: - motorové pily - sekačky - křovinořez - čerpadla - drtiče - rotavátor - štípačky - obchodní značky: - SOLO, ECHO, HECHT, GRIZZLY, FERM, HUSQUARNA, DAKR Sídlo ...

Maloobchod, prodej, E-shop, inetetový obchod: - koupelnové doplňky, doplňky do koupelen - podlahové teplovodní vytápění. Sídlo firmy: - Albrechtičky 56, okr. Nový Jičín.

Čištění, oprava, servisseřizování: -plynové spotřebiče. Pozáruční oprava: -průtokové ohřívače vody -plynové, kombinované sporáky, kombinované kotle (kotel) MORA.

Výroba, prodej: -kovovýroba. Projekt, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnické potrubí a příslušenství. Dodávka spojovacího a těsnícího materiálu. Možnost dopravy.

Návrh koncepce, prodej, montáž, servis: -technologie pro prasata a drůbež -systémy ustájení, ventilace, krmení, napájení, skladování. Služby: -doprava -šrotování a míchání směsí Vývoj, výroba: -řídící systémy ventilace a krmení -identifikační systém zvířat -drobné potřeby pro zvířata -plynová topidla pro zemědělské účely i pro ...

Výroba: - kotle na biomasu - jednoúčelové stroje - tvarové dělení materiálu - ocelové konstrukce - rozvody vody a odpadu - řezání materiálu na CNC a plazmových strojích.

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potrubí a trubní tvarovky -materiál pro rozvod tlakové vody a plynu -armatury -drobný materiál: -šrouby -spojky ISIFLO, ISIFLEX -vodoměry -materiály pro kanalizace. Profesinální nářadí HITACHI a KRESS. Půjčovna nářadí.

Výroba, projekce: -systém elektrický ohřev pro různá odvětví průmyslu, včetně oblastí ohrožených výbuchem a požárem -topné systémy pro potrubí a nádrže.

Montáž a opravy: -kotelen, plynoinstalace, montáže ústředního vytápění -vzduchotechniky. Stavební práce.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Specializace: - plynové kotle - plynové kotle kondenzační.

Zámečnictví-výroba: -zábradlí,schody,schodiště,žebříky, lávky,přístřešky,vrata,branky. Kovoobrábění: -soustružení,frézování,broušení, vrtání. Práce: -stříhání,řezání,ohýbání,svařování. Výroba,prodej kolová mikrorypadla ORTAS MR-K11,MR-K14: -dodávky náhradních dílů,ND** -záruční a pozáruční opravy -servisní ...

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - potrubní systémy - parovody, horkovody, teplovody, produktovody, plynovody - výměníkové stanice - domovní předávací stanice formou generální dodávky na klíč.

Prodej: -deskové výměníky tepla -nerezové akumulační nádrže a ohřívače vody 100-10000 l -ocelové akumulační nádrže a ohřívače vody -elektronická úprava vody DEPOSI IRON.

Prodej: - plynové, elektrické spotřebiče, topidla, kotle - elektroinstalační, topenářský, plynoinstalační a vodoinstalační materiál, sanitární technika. Velkoobchod, prodej, servis: - bojlery. Práce: - elektroinstalační - vodoinstalatérské - plynařské - zednické, obkládačské (rekonstrukce koupelen, WC, kuchyní) - topenářské. ...

Výroba: -elektrické kotle -lisování -nerezové vozíky pro masokombináty -regály -kotle na tuhá paliva, elektrokotle -svařování v ochrané atmosféře, /elktrickým obloukem/-nerez, černý. Kovovýroba. Práce: -klempířské -lisařské práce /hliníkový lis 250t, 100t, 25t, 15t/. -svářečské. Prodej: -stroje a zařízení pro masný ...

Výroba a dodávka: - tepelné solární výměníky pro ohřev TUV v rodinné zástavbě a pro průmyslové využití. Vývoj: - parní a spalovací turbiny - točivé redukce pro energetické podniky.

Prodej systémů vícevrstvých kompozitních trubek pro připojení rozvodů pitné vody, radiátorů, topných systémů a vzduchotechniky.

Oprava a instalace: -domácí elektrospotřebiče, chladničky, mrazáky, -bojlery, akumulační kamna.