Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

SONEA s.r.o.
Naše společnost se v rámci své činnost věnuje také dodávkám a montážím elektrodových kotlů. Výhodou těchto kotlů proti kotlům klasickým s elektrickou odporovou spirálou je jeho účinnost, která je vyšší než 99%. Využít je můžete na klasické ústřední vytápění s radiátory, ale i na podlahové topení. Jsou vhodné nejen do rodinných domů.
SONEA s.r.o.
Velkoobchod Čerpadla: -pro energetiku, vodní hospodářství, chemický průmysl, stavebnictví, potravinářství, zemědělství -ve všech konstrukčních velikostech a materiálových provedeních. Armatury pro všechna průmyslová odvětví

Prodej: - sanita, vodovodní baterie, vybavení koupelen, dřezy, zrcadla - rozvody vody, topení, plynu, vzduchu - armatury - ohřívače vody - odpady - sortiment pro vybavení koupelen.

Komplexní vytápění pro rodinné domy pomocí obnovitelných zdrojů: - tepelná čerpadla - solární systémy - elektrické kotle - radiátorové topení - stěnové vyápění.

Výroba, projektová činnost, montáž, prodej: - čerpadla - regulační armatury - automatické čerpací stanice - plastové čerpadla - frenvenční měniče - ucpávky, spojky - průmyslové armatury.

Společnost má nevyčerpatelné možnosti. Čerpací a teplovodní technika. Velkoobchod, maloobchod, poradenství, oprava, servis i pozáruční (0602737009): -armatury: -průmyslové armatury -závitové BUGATTI, AHP -mezipřírubové BURACCO, KSB -čerpadla CALPEDA POMPE, ZENIT, KSB, GRUNDFOS, MARINA, WILO, SIGMA LUTÍN, SIGMA HRANICE, ruční KOVOPLAST, ...

Etatron Prodej: - čerpadla a průmyslové armatury. Výroba: - nerezové armatury.

Stavba: - kotle s fluidním spalováním uhlí - malé tepelné elektrárny - teplárny - dodávka splaoven - servis spaloven - dodávka tepláren - elektrárny na klíč - dodávka výtopen.

Velkoobchod, export, import, prodej: - čerpadla - spojky - ucpávky - pohony aregulace - kompresory a dmychadla - převodovky - armatury - potrubí a hadice - komponenty - míchadla.

Výroba: - kovové konstrukce - kotle - tělesa a kontejnery.

Prodej vodoinstalatérského materiálu: -filtry -hydranty -klapky uzavírací a zpětné -navrtávací pásy -opravné třmeny -poklopy -potrubní spojky -šoupátka vodárenská -šoupátka pro odpadní vody -zemní soupravy -vodoměrné šachty -šoupátka pro průmysl.

Prodej: - vodoinstalační materiál - plastové rozvody - odpadní instalace - mosazné armatury - plastové vany TEIKO - sanitární keramika.

Oprava, servis: - průmyslové parní armatury - uzavírající. pojistné a redukční ventily a armatury Řemeslo: - topenářské - instaletérské.

Práce, montáže: - vodo, topo, plyn - servis kotlů.

Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Vývoj, konstrukce, výroba: -zařízení pro provoz parních kotlů a kotelen.

Velkoobchod, prodej: -armatury

Instalatérské práce: - voda, topení, plyn - včetně solárních systémů a tepelných čerpadel - servis kotlů.

Topenářské centrum Buderus. Prodej: -topenářský materiál. -kotle zn. Buderus. -topná tělesa.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Specializace: - plynové kotle - plynové kotle kondenzační.

Prodej, montáž, servis: - kamna a kotle na kukuřici GREENHEAT používané k vytápění bytů, chat, chalup, rodinných domů, hal, dílen, skladů atd.

Koupelnové studio, svět koupelen Maloobchod: - sanitární keramika - vany, spchové kouty, masážní boxy a hydromasážní vany - obklady a dlažby španělských výrobců- koupelnový nábytek - koupelnové doplňky - program pro handicapované spoluobčany.

Návrh a realizace úspor provozních a investičních nákladů v dopravě kapalin. Rozsah činností: - poradenská činnost - projekční činnost - dodavatelská činnost.