Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

SONEA s.r.o.
Naše společnost se v rámci své činnost věnuje také dodávkám a montážím elektrodových kotlů. Výhodou těchto kotlů proti kotlům klasickým s elektrickou odporovou spirálou je jeho účinnost, která je vyšší než 99%. Využít je můžete na klasické ústřední vytápění s radiátory, ale i na podlahové topení. Jsou vhodné nejen do rodinných domů.
SONEA s.r.o.
Hlavní činností firmy Jadrníček, s.r.o. je kompletní servis hořáků a kotlů na všechny druhy paliva. Poskytujeme uvádění hořáků a kotlů do provozu jejich montáže, servis, měření a regulaci. Také naší specializací jsou montáže technologií kotelen a souvisejících technologií. Práci provádíme zodpovědně, spolehlivě a kvalitně, v dohodnutém termínu. ...

Společnost Toralex Uherské Hradiště působí v oblasti sklolaminátových trubních systémů jako distributor pro ČR, Slovensko. Distribuce, prodej - ČR, SK. - sklolaminátové potrubní systémy - sklolamináty, termoplasty - plastové tvarovky - GRP kompozity. Zastoupení: - společnost CentralTubi -polyetylénové trubky, HDPE potrubí pro vodu ...

Komplexní dodávky ocelových (nerezové, uhlíkové a legované materiály) potrubních systémů pro energetický, chemický, petrochemický, strojírenský průmysl. Dodávka bezešvých a tvarovaných trubek, kolen, ohybů, redukcí, T kusů a přírub. Přeprava zboží k zákazníkovi, dělení materiálu.

Výroba, prodej, montáž: -regulátory, regulační technika ADEX pro teplovodní ústřední topení -termostaty: -pokojové, programovatelné, bezdrátové, příložné -kaskádní řadiče -servopohony ke směšovacím ventilům -směšovací ventily -náhradní díly.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Lukáš Sovák se zaměřuje na prodej a dodávku kotlů, kontejnerových kotelen, kogeneračních jednotek a akumulačních nádrží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodo, topo, plyn -instalační materiál: -měděné, plastové, pozink trubky včetně tvarovek -kotle, radiátory, ohřívače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domácí vodárny -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací ...

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Plynoinstalační práce Realizace - solární systémy Realizace - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

OPOP s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej automatických a kombinovaných kotlů na pevná paliva.

sunheating s.r.o. poskytují prodej, projekce a instalace na míru v oblasti úsporného a efektivního vytápění pomocí infrapanelů.

Montáže vodoinstalací, servis v oblasti VODO - TOPO PLYN. Nabízím plynové kotle, kotle na tuhá paliva, teplovodní vytápění. Zajištění projektové dokumentace, včetně materiálu. Rekonstrukce: - koupelny - rodinného domu.

Prodej a výroba radiátory: -koupelnové -designové -litinové retro radiátory -trubkové -široká nabídka ventilů -příslušenství.

Technologie nerezavějící oceli. Výroba, velkoobchod, prodej: -regulační a spojovací armatury z nerezových ocelí: -pro dopravu tekutin v potravinářském, chemickém a farmaceutickém průmyslu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -průmyslové armatury -pneupohony -elektropohony -kulové kohouty -klapky, šoupátka, ventily. Výroba, kovovýroba: -zámky, kování -pojezdová kola, kolečka.

Montáž, servis: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů - elektrokotlů.

Řešení pro spojování PE potrubí, přístroje pro automatické spojování na tupo, stroje pro spojování elektrickým tavením, mechanické spojky a bazénové technologie. Výroba: - PE elektrotvarovky, tvarovky na tupo - Svářečky na PE a příslušenství - PVC tvarovky, ventily - PP svěrné spojky a ventily - PP navrtávky a šroubení - Lepidla a ...

Prodej, montáž, servis a revize kotlů a tepelných čerpadel. Pomoc s vyřízením dotace na kotel nebo tepelné čerpadlo.

Generální opravy, repasování, repase, prodej: -průmyslové armatury, průmyslových armatur: -šoupátka -ventily - uzavírací, pojistné, redukční, s elektroovládáním -klapka zpětná -odvaděče kondenzátů -čerpadel WILO.

Provádíme: -vodoinstalace -topenářství -montáž a opravy plynových zařízení. Zajišťování dodávek a revizí: -plynoinstalací -autorizovaný, certifikovaný servis kotlů JUNKERS, Viessmann, Immergas, Viadrus.

Izolace T.I.P.: -izolace potrubí, chlazení, ploché střechy, proti vodě a radonu. Služby: -chemické čištění výměníků, ohřívačů, bojlerů.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Společnost VHB plus s.r.o. se specializuje na opravy strojních celků a technologických zařízení, dále na prodej hutního materiálu, výrobu a montáž potrubí či ocelových konstrukcí. Provádíme generální, střední i běžné opravy technologických celků, které se používají v gumárenském a plastikářském průmyslu. Veškeré opravy zajišťujeme přímo v ...