Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

SONEA s.r.o.
Naše společnost se v rámci své činnost věnuje také dodávkám a montážím elektrodových kotlů. Výhodou těchto kotlů proti kotlům klasickým s elektrickou odporovou spirálou je jeho účinnost, která je vyšší než 99%. Využít je můžete na klasické ústřední vytápění s radiátory, ale i na podlahové topení. Jsou vhodné nejen do rodinných domů.
SONEA s.r.o.
Maloobchod, prodej, oprava, pozáruční servis: -akumulační kamna -vzduchotechnika -ohřívače vody -domácí elektrospotřebiče: -pračky, sporáky, ledničky, bojlery, odsavače par, žehličky, plynová topidla.

Oprava, servis, revize: -elektrokotle -plynové kotle. Montáže plynových zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kotle na tuhá paliva, krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, vložky, sporáky, kouřovina, žáruvzdorná skla, skla pod kamna, těsnící šňůry, vermikulit, šamotové tvarovky. Zasíláme náhradní díly k uvedeným výrobkům na dobírku (i na starší typy).

Návrhy, projekce, rekonstrukce, montáže: - ekologická spalovací zařízení - průmyslové výměníky - kompaktní spalovací jednotky - odlučovače tuhých látek - kryogenické vymražování - ekonimizér.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Provádíme prodej a instalace infrapanelů, quartzového topení, podlahového vytápění a tepelné ochrany venkovních ploch, střech, okapů a potrubí. Dodáváme profesionální topidla, odvlhčovače a ventilátory + infrasauny.

Dodávka, montáž: - technologické trubní rozvody - nerezové potrubí - plastové potrubí - měděné potrubí - černé potrubí.

Výroba, prodej: -teplovodní kotle na pevná paliva -pásové dopravníky: -stavebnictví -štěrkovny -recyklace. Slévárna: -lití barevných kovů do kokil.

Dodávka otopných systémů pro sklářské tavicí agregáty - hořáky - vypalovačky.

Provádění revizí: - kotle - tlakové nádoby - parní turbiny Obsluha a uvádění do provozu: - kotle - tlakové nádoby - parní turbiny Opravy energetického zařízení. Provádění chemických vyvářek a profuku kotlů, parovodů a dalšího zařízení. Tvorba provozních předpisů, projektů prvního uvedení do provozu, pasportů, ...

Čištění odpadních vod. Všeobecná realitní činnost: - pronájem - prodej. Dodávka: - voda - vodárenské armatury.

Dodávka, montáže, instalace: -ústředního topení -podlahového vytápění -vody, plynu -solárních kolektorů -kotle, radiátory -koupelnové vybavení. Práce VODO TOPO PLYN: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství -plynařské, plynařství. Rekonstrukce koupelen. Zajištění projektové dokumentace.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, servis: - čerpadla - armatury - kulové kohouty - manometry, hadice - ložiska a příslušenství - komponenty pro lineární pohyby - ložisková maziva a mazací systémy - diagnostika ložisek a zařízení - průmyslové těsnící prvky - převodové řemeny a příslušenství - pryžové pružiny - silenbloky - ...

Montáž, oprava, tlakové zkoušky: - tlakové nádoby - plynová zařízení Výroba: - potrubí - ocelové konstrukce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - průmyslové armatury.

Prodej a servis čerpadel Hadaš Martin Valašské Meziříčí. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - čerpadla, vodárny, pumpy (všechny druhy) - domácí vodárny, ohřívače - expanzní a tlakové nádrže - magnetické úpravy vody - termostaty, kulové kohouty, filtry, hlídače hladiny - náhradní díly k čerpadlům - armatury - kulové kohouty, ...

Prodej a montáž: -plynových kotlů -rozvody plynu, topení, vody -výkopové a zemní práce -zámečnické práce -stavební činnost. Restaurace Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Zajišťujeme: - výstavbu kotelen, - rekonstrukci kotelen, - průmyslové vytápění, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotle na biomasu, - prodej plynu a elektřiny, - energetické audity. Stavební činnost: - průmyslová výstavba.

Provádím servis a opravy plynových kotlů, preventivní prohlídky včetně kondenzačních kotlů. Revize domovních plynovodů a plynových spotřebičů.

Revizní technik: - revize tlakových nádob a kotlů - revize - provozní, vnitřní, zkoušky těsnosti, tlakové zkoušky, školení obsluh - konzultace a poradenská činnost.

Služby: -chemické čištění kotlů, bojlerů, výměníků

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodovody, kanalizace: -plastové vodovodní, kanalizační a plynovodní potrubí -tvarovky, armatury, šachty.

Výroba, prodej, servis: -teplovzdušné agregáty Aplico. -teplovzdušné agregáty na spalování olejů, nafty.

Dodávka, prodej: -ocelová sila, zásobníky -šnekové dopravníky, míchačky -filtry -pojistné klapky, šoupátka, uzávěry -plnící hubice -vibrační dna -plničky pytlů -vážící a dávkovací systémy -sondy hladiny. Provádíme kompletní dodávky linek na výrobu suchých míchaných stavebních směsí a zpracování sypkých hmot.

Obnovitelné zdroje energie: -solární systémy pro přípravu teplé užitkové vody, ohřev bazénů, vytápění. Výroba, prodej, studie, montáže, projekce, oprava, servis: -dodávka a montáž solárních elektráren na výrobu elektrické energie -zařízení pro využití sluneční energie -solární systémy sluneční kolektory, teplovzdušné ...

Kompletní řešení spojování PE potrubí. Prodej: - stroje pro svařování el. tavením + svařování na tupo - elektrotvarovky a tvarovky - PP, PVC svěrné, univerzální spojky a ventily, šroubení, na vrtávky.