Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

VIKO stavební a montážní s.r.o.
Firma VIKO stavební a montážní s.r.o. nabízí široký sortiment kvalitních oken a dveří – plastová, dřevěná (včetně eurooken), hliníková i střešní okna, stejně jako hliníkové stěny. Poskytujeme kompletní servis, který zahrnuje montáž i související zednické práce, takže se můžete spolehnout na řešení na klíč bez starostí. Využít můžete i dotační ...
VIKO stavební a montážní s.r.o.
Eco Technology Zlín, s.r.o. - Centrum podlah a dveří
Centrum podlah a dveří ve Slušovicích, provozované firmou Eco Technology Zlín, s.r.o., nabízí široký výběr interiérových a vstupních dveří, včetně posuvných variant a také podlahových krytin - v sortimentu najdete laminátové, vinylové, PVC i dřevěné podlahy od renomovaných značek Gerflor, Egger či Tarkett. Kromě prodeje zajistíme i odbornou montáž ...
Eco Technology Zlín, s.r.o. - Centrum podlah a dveří
Velkoobchod - jsme dodavateli lehkých obvodových plášťů, vnitřních prosklených konstrukcí a plastových oken a dveří

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál pro klempíře a pokrývače - klempířské prvky ( plechy, svitky) - střešní krytiny - střešní okna - izolace

Interiérové studio TOFR České Budějovice. Široký výběr dveří, podlah. Realizujeme kuchyně a nábytek na míru. Návrh a montáž Pergol.

Výroba, montáž: - hliníkové stavební systémy Dodávka, servis: - automatické dveře

Truhlářství - truhlářské práce Výroba: - atypický nábytek - dveře, schody - zahradní stavby

Žaluzie a těsnění Prodej: -horizontální žaluzie-hliníkové, meziskelní, interiérové -vertikální žaluzie-látkové -těsnění oken -zatahovací dveře-koženkové, plastové, dřevěné -sítě do oken -garnýže -markýzy -venkovní rolety. Zasklívání balkónů. Velux Poradenství, záruční i pozáruční servis.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - lakýrnické - montáž střešních oken všech druhů

Dodávka a montáž bytových doplňků: - okna - žaluzie - sprchové boxy - rolety - markýzy - garážová vrata Příjem zakázek nonstop.

Prodej, montáž, servis: - plastová okna, eurookna a dveře - zimní zahrady, - plovoucí podlahy, žaluzie, předokenní rolety a parapety.

Prodej, montáž, pokládka interiérových dveří a zárubní značky Vasco Doors.

Prodej, montáž, pokládka interiérových dveří a zárubní značky Vasco Doors.

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Dodávka, montáž - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře.

Prodej: - interiérové dveře - bytové dveře - protipožární dveře

Výroba: - interiérové dveře - bytové dveře - protipožární dveře

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - kuchyně - nábytek na míru. Rekonstrukce podkroví, interiérů a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce.

Výroba, montáž - vestavné skříně - garážová vrata. Prodej, montáž - plastová okna - interiérové dveře a obložky - žaluzie, rolety.

Prodej, montáž, oprava, servis: - plastová okna - dřevěná okna, eurookna - interiérové dveře - plovoucí podlahy - garážová vrata - brány - rolety, žaluzie

Výroba, dodávka, montáž: -okna -dveře -zimní zahrady Výroba z plastu, dřeva, hliníku.

Velkoobchod, maloobchod: - dřevěný, deskový materiál - podlahy, dveře.

Truhlářství. Výroba - okna - dveře, vrata - schody - nábytek - kuchyně.

Zabýváme se výrobou a prodejem dřevěných, hliníkových a plastových oken a dveří. Nabízíme zimní zahrady, pergoly, nábytek, schodiště, dělící stěny i kuchyně. Vyrábíme repliky slohových oken, dveří, nábytku a vrat s použitím řezbářských a soustružnických prvků. Poskytujeme návrhy, realizace, dopravu, montáž.