Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

VIKO stavební a montážní s.r.o.
Firma VIKO stavební a montážní s.r.o. nabízí široký sortiment kvalitních oken a dveří – plastová, dřevěná (včetně eurooken), hliníková i střešní okna, stejně jako hliníkové stěny. Poskytujeme kompletní servis, který zahrnuje montáž i související zednické práce, takže se můžete spolehnout na řešení na klíč bez starostí. Využít můžete i dotační ...
VIKO stavební a montážní s.r.o.
Eco Technology Zlín, s.r.o. - Centrum podlah a dveří
Centrum podlah a dveří ve Slušovicích, provozované firmou Eco Technology Zlín, s.r.o., nabízí široký výběr interiérových a vstupních dveří, včetně posuvných variant a také podlahových krytin - v sortimentu najdete laminátové, vinylové, PVC i dřevěné podlahy od renomovaných značek Gerflor, Egger či Tarkett. Kromě prodeje zajistíme i odbornou montáž ...
Eco Technology Zlín, s.r.o. - Centrum podlah a dveří
Výroba, služby: - požární dveře, stěny a okna - eurookna, plastová okna - zateplování oken - jeřábnické práce.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

Karel Pospíchal provádí truhlářské práce. Výroba: - z masivu - schody (bez použití kovových prvků / nešroubované) - zábradlí - skříně - postele - dveře - nábytek z masivu - kuchyně - kuchyňská dvířka s vitrážemi - krbové řísmy - pergoly - stavba krovů.

Tomáš Suttý prodává: - okenní technika - stínící technika - garážová vrata - sítě proti hmyzu.

Firma Polach zajišťuje v Tachově truhlářské práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - zárubně. Dále provozujeme brusírnu. Brousíme: - pily - hoblovací nože - řetězy na motorové pily - kuchyňské nože a další nástroje pro dům i zahradu.

Firma Jiřího Bicera se v Soběslavi se specializuje na servis, renovace a opravy dřevěných oken. Poskytuje: - opláštění oken hliníkovými profily - servis dřevěných i plastových oken - kompletní renovace oken - přesklívání skel.

Podnikáme v oblastech truhlářství, pozemní stavby, zámečnictví, autodoprava a zemní práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dveře interiérové, exteriérové - vrata - vjezdové brány - schodiště - plovoucí / masivní podlahy - kuchyňské linky - vestavěné skříně - pergoly, altány - nábytek. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce ...

Stavební práce: -fasády, omítky, nátěry -revitalizace domů, jader -krby -zednické a obkladačské práce, dlažby -plastová okna, dveře.

Truhlářství, modelářství - výroba dveří, samonosných schodišť.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - schody - dětské pokoje - dveře

BPAS.CZ s.r.o. je společnost, poskytující služby v oblasti stavebnictví. Můžete se přijet do stavebnin podívat na materiály nebo pro radu, rádi Vám pomohou při Vašich realizacích.

Truhlářství, výroba: - dveře - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - pergoly Tesařské práce.

Interiérové a kuchyňské studio Hanák realizuje zakázky nejen ve Zlíně, ale i celém Zlínském kraji. Naší hlavní činností jsou návrhy, realizace interiérů, kuchyně, obýváku, ložnice na zakázku a přímo na míru zákazníkovi. Děláme kompletní interiérový design a realizace kuchyní a interiérů na míru. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a ...

Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

Prodej, montáž - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu - rolety.

Výroba : - reklamní tabule - ocelové regály - jednoduchá a dvoukřídlá okna a dveře - ocelové schody - ploty - zábradlí Demolice: - stávající objekty Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - prosklené ocelové konstrukce - velké ocelové konstrukce Realizace : - průmyslové stavby Výstavba : - ...

Truhlářství, výroba, prodej, distribuce, dodávka: -interiérové dveře a zárubně z masivu -dveře posuvné, plné, prosklené s příčkou, celoprosklené, elegantní -zárubně do tloušťky zdi 300 mm z masivního dřeva -nad 300 mm z dýhované laťovky -šířka obložek 65 nebo 85 mm -součástí dodávky je těsnění v barvě použité dřeviny, protiplech a ...

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - dřevohliníková okna

Montáž: - dřevěná, plastová, hliníková okna a dveře - garážová vrata - žaluzie, rolety - sítě proti hmyzu

Obchodní zastoupení VEKRA okna. Dodávka: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - dřevohliníková okna - interiérové dveře - vchodové dveře.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - interiérové dveře - schody.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - plastová okna, dveře - rolety, žaluzie - parapety - sítě - garážová vrata

Provádíme výstavbu rodinných i bytových domů na klíč, zakládání staveb včetně základových desek, kompletní rekonstrukce koupelen a bytů, přebudování panelákových jader i bytů, malířské, natěračské, štukatérské a zednické práce, zateplování fasád, stavbu zděných příček i sádrokartonových konstrukcí či stropů, výměnu plastových oken a jiné. Snažíme ...

Výroba, montáž, zasklívání: -hliníkové profily heroal (okna, dveře, vnitřní stěny, posuvné dveře, výklady, zimní zahrady, světlíky, automatické dveře, prosklené fasádní systémy).

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartony - komíny - izolatérské práce - montáž a zapravení plastových oken