Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Stolařství. Výroba: - dveře - vrata - schody - obložení.

Zakázková výroba: -eurookna a dveře -podstatné zimní slevy -stavební truhlářství.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek kuchyňské linky, komody, skříně... -dveře -okna, eurookna -schody -vrata, ploty, pergoly... -dřevěná WC** sedátka. Prodej: -řezivo, stavební řezivo hranoly, prkna, latě.

Renovace dveří neomezených možností barev. Nejedná se o renovační folie. Okres Nový Jičín. Nabídka u zákazníka zdarma.

Práce: - truhlářské, truhlářství. Výroba: - eurookna, dveře - nábytek: - lamino, dýha - kuchyně, ložnice, obývací stěny - postel, stůl, botníky - vestavěné skříně, posuvné dvěře - dveře masiv - zakázková výroba.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace plochých střech. Montáž: -střešní okna Velux.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tesařská a stolařská výroba. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zahradní altány - bytové a nebytové doplňky pro rodinné domy, byty, obchody, restaurace. Maloobchod, prodej: - dřevoprodej - potřeby pro stolaře (kování, zámky, vruty, hmoždinky, šrouby, matice).

Montáž: -švédské silikonové těsnění oken a dveří do drážky -švédské žaluzie -bezpečnostní pancéřové dveře -sítě proti hmyzu do oken a dveří. Rekonstrukce: -kuchyňské linky v panelových bytech (náhrada plechové dvířka za dřevěné). Dodávka, montáž: -lamelové shrnovací dveře.

Dveře a zárubně: -SAPELI, Masonite -vlastní výroba -stříkané bílé s pórovitým povrchem MASONITE -stříkané bílé hladké s rámečky potaženými fólií -fóliované s imitací dřeva s rámečky potaženými fólií -fóliované s imitací dřeva s rámečky z masivního dřeva -dýhované přírodní dýhou s rámečky z masivního dřeva -dveře ...

Interiérové studio kuchyní, dveří a plovoucích podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně.

Kompletní dodávka při výstavbě rodinných domků a bytů. Dodáme: -eurokna -vnitřní, venkovní dveře -schody -obklady -oplocení -nábytek -podlahy

stavební truhlářství a tesařství zakázková výroba - materiál pouze dřevo

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Stavební poradenství. Zajištění-výroba, montáž, realizace, prodej dovoz. Okna: -plastová, dřevěná, hliníková -standardní, oblouková, úkosová -autorizovaný partner Internorm Dveře: -plastové, dřevěné, hliníkové -vstupní, balkónové, posuvné, skládací. Rolety: -plastové -pohon-ruční řemen, klika, elektromotor -ovládání ...

Prodej: -plastové okna, dveře -hliníkové okna, dveře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -obložkové dveře -garážové dveře -žaluzie a rolety -parapety -sítě proti hmyzu.

Truhlářství Výroba: - okna - dveře - balkony - schody - podbití a podhledy - ploty a zábradlí - kuchyně - nábytek.

Stolařství. Výroba: - okna a sveře.

Prodej, montáž: - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - kuchyně - dveře a zárubně.

Vyrábíme a montujeme dřevěná garážová vrata, dřevěná eurookna a dřevěné vchodové dveře. Nabízíme také výklopná garážová vrata a sekční garážová vrata. Firma Elektrify se od roku 1994 specializuje na výrobu a montáž garážových vrat a bran. V současnosti montujeme garážová vrata po celé ČR. Garážová vrata nabízíme v provedení: garážová vrata ...

Prodej, maloobchod: -střešní krytina -střešní okna -kanadské šindele IKO*, CRC* -aluminiové okapní systémy ARGO.

Truhlářství, výroba: - dveře, dveří - schodiště - zábradlí

Výroba: - veškerý dřevěný nábytek (masiv) - okna, dveře, vrata.

Dřevovýroba. Práce: -truhlářské, truhlářství -stolářské, stolářství. Zakázková výroba: -nábytek -zahradní nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře.

Stavební stolářství, truhlářství. Práce: -stolářské, truhlářské. Výroba: -pilařská: -hranoly -okna, dveře -schody, zábradlí -palubky, plovoucí podlahy.