Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Výroba, prodej: -dřevěná okna, eurookna -dveře: -venkovní, vnitřní -vrata.

Společnost Porta KMI Poland vznikla v roce 1992 v Bolszewě. Společnost je součástí finanční skupiny KOMFORT S.A., která v roce 1992 investovala několik miliónů amerických dolarů do továrny na výrobu dveří a zárubní. V důsledku této investice vznikla skupina PORTA, která k dnešnímu dni sdružuje čtyři továrny v Polsku a jednu v Rumunsku: - ...

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Prodej, dodávka, realizace: - plastová okna a dveře - dřevěná okna EUROOKNA a dveře. Práce, řemeslo: - zateplování budov.

Provádíme: - renovace dveří - renovace schodů - renovace zárubní patentovaným systémen Welle.

Zakázkové truhlářství. -výroba dřevěnná okna

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Zakázková výroba stavební, nábytková a truhlářská: -okna, dveře -výkladce -schody, schodiště -pergoly, přístřešky -atypický nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -stoly, židle, lavice, pulty.

Výroba: -truhlářská -stolařská. Výroba, maloobchodní prodej: -dřevo, nábytek -okna.

Prodej, montáž, servis - střešní okna - schody, půdní schody a schodiště - zábradlí

Firma Petr Sázavský S-GAL je autorizovaný a certifikovaný prodejce dveří a zárubní firmy SAPELI, a.s., výrobce dýhovaných dveří a zárubní. Provádíme: - kompletní dodávky včetně montáže - samostatný prodej dveří a zárubní SAPELI - kalkulace dle projektu - zaměřování na stavbě - konzultace - záruční a pozáruční servis - možnost ...

Prodej, montáž: - okna, dveře. Zednické práce.

Dveře a zárubně SAPELI: -dodávka -doprava -montáž.

Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Dřevovýroba. Výroba značkových oken a dveří KELTIK. Projekt, výroba, doprava, montáž, zednické zapravení, servis: OKNA (EUROOKNA) -smrkové dřevo (možno i exotické dřevo) -špaletová okna -protipožární okna EI**, EW** 15-45 VCHODOVÉ DVEŘE -výroba i dle vlastních návrhů, likvidace původních dveří INTERIÉROVÉ DVEŘE -atypické ...

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Distribuce, prodej výrobků značky HOCO. Firma rozšířila svoji nabídku o dřevěná okna (včetně montáže). Návrh, výroba, montáž zimních zahrad (dle Vašich nebo našich plánů). Nabízíme dodání, demontáž i montáž, zednické začištění: - plastová okna i do panelových domů - parapety - žaluzie.

Výroba, montáž, servis: - dřevěná euro okna - plastová okna DECEUNINCK - žalůzie - parapety - rolety - zateplení lodžií.

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Zakázková výroba nábytku, stolařství: -kuchyňské linky včetně montáže a dodávky spotřebičů -dveře -dýhované obložkové zárubně -kancelářský nábytek -skříňě -schody -bytové doplňky.

Truhlářské práce. Výroba: -oken, okna, dveří, dveře -obložkové zárubně -nábytek

Dodávka, prodej, montáž: -dýhované interierové dveře -dveře typizované i atypické -prosklené stěny -posuvné dveře.

M+K OKNA; Obchodní zastoupení firmy SLOVAKTUAL. Nabízíme: -plastová okna -terasové dveře -hliníkové dveře, okna -eurookna -doplňky: -parapety -celostínící žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy.

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské.