Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Pelet servis, s.r.o.se specializuje na: -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Služby, výroba: -zateplení -rekonstrukce a renovace fasád -specializace na zateplování a opravy fasád malých a středních objektů -stavební práce včetně instalace plastových oken a eurooken -kompletní dodávka lešení.

Stavební firma, výstavba: - pozemní a inženýrské stavby - výměna oken a dveří.

Výroba: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - zimní zahrady. Program Zelená úsporám.

E-shop s moderními diodovými LED žárovkami. V obchodě naleznete: - žárovky s paticí E27, E24, G9 - bodovky - LED baterky a čelovky - patice GU10 - MR16. Od 3000 nákupu poštovné zdarma.

Pokrývačství, tesařství

Truhlářství, podlahářství Slévárenství, modelářství

CZ OKNA Prodej: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - garážová vrata - parapety - žaluzie

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Rostislav Málek provozuje truhlářství, podlahářství a zaměřuje se také na povrchovou úpravu a obrábění kovů.

Soukromé truhlářství. Výroba: -vchodové dveře -celodřevěné -standardní ocelové zárubně -po dohodě i dřevěné zárubně se světlíkem na požadovaný rozměr.

Výroba, montáž: -klempířské prvky -veškeré klempířské práce -montáž žlabů svodů, plech. krytin -oplechování komínu, štítu atd. -pozink, měď, titanzinek, hliník. -sněhové zábrany, střešní okno Velux, okna roto -pokrývačské -drobné tesařské.

Velkoobchod, maloobchod, prodej základních stavebnin a příslušenství: -barvy -betony -hydroizolace -chemie -keramika -nářadí -malty -komíny -ocel -střešní krytiny -okna, dveře -řezivo -kanalizace -termoizolace -sádrokartona -zateplení -zdící materiály.

Montáž, servis, prodej: -garážová, průmyslová vrata -závory, pohony.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů ...

Květinářství - prodej květin, kytic, dárků.

Truhlářství, podlahářství

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Výroba, obchod a služby jinde ...

Truhlářství, podlahářství