Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Výroba, zakázková výroba, prodej: -truhlářská -plovoucí podlahy -nábytek -okna -dveře.

Vyroba: -okno, eurookna, špaletová okna, plastová okna - profily Deceunick -kuchyně, kuchyňská linka podle přání zákazníka -vestavěné skříně na míru -dřevěné schodiště -masivní dveře. Výroba kuchyní od objednávky po montáž. Servis oken.

Truhlářské práce. Výroba, prodej a montáž: -dřevěné obklady a podlahy -euro okna -špaletová okna -dveře -dřevěné schody.

Výroba, prodej: -interiérové dveře otočné a posuvné -jednokřídlé a dvoukřídlé provedení -dveře s hladkým i profilovaným povrchem -dveře s povrchovou úpravou HPL, CPL, kašírovací fólie -dveře stříkané akrylátovou barvou -dveře s nástřikem PUR a RAL -vchodové dveře do bytu -dveře protipožární -dveře bezpečnostní -zárubně -kování.

Výroba, prodej, montáž: - interiérové dveře, - obložkové zárubně. Podniková prodejna - Uherské Hradiště 686 01, Velehradská třída 218 tel.: 731580554. e-mail: hanackova@topdoors.cz - Praha-Vysočany 190 00, Poděbradská 777/9c tel.: 739466995 e-mail: praha@topdoors.cz - Ostrava-Hrabová 720 00, Cementová 183 ...

Podniková prodejna. - interiérové dveře, - obložkové zárubně.

Výroba: -posilovací stroje, zařízení (provedení dle přání zákazníka) -činky, závaží Zámečnické práce: -ploty -dveře -brány -garážová vrata -mříže -schodiště -jednoduché ocelové konstrukce -vypracování návrhu výrobku -pracování výkresové dokumentace -povrchová úprava dle přání. Truhlářství: - kuchyňské linky - bytový nábytek - ...

Truhlářství: -truhlářská výroba -kuchyňský nábytek -ložnice, obývací pokoje -dveře, schody -hračky.

Václav Novák provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu dveří, zárubní, lišt, mřížek a bytových doplňků.

Zakázková výroba: - schodiště - interierové dveře - vestavěné skříně - vybavení kanceláří a prodejen. - nábytek.

Truhlářství, sklenářství. Výroba - dřevěné dveře, okna - nábytek - kuchyně - schodiště.

Truhlářství: - nábytek na míru - klasický, rustikální i moderní nábytek - dveře a zárubně - schodiště - interiérové i vchodové - terasy, pergoly, přístřešky - kuchyně - obývací pokoje, ložnice, - předsíně, vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - stoly + židle - postele - masiv - vrata, branky - specializované ...

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - střešní konstrukce - kuchyňské linky - zimní zahrady - zahradní domky.

Truhlářské práce. Výroba - kuchyně - skříně - dveře, okna - pergoly.

Jalam, s.r.o. se zaměřuje na výrobu zakázkových kuchyní, nábytku, oken, dveří, podlah, interiérového i exteriérového vybavení.

Dodávka oken, dveří, rolet a žaluzií, ale také hliníkových pergol, markýz, interiérových dveří a sítí proti hmyzu. Dodáváme a montujeme garážová vrata. Provádíme servis oken a dveří.

Práce: -truhlářské. Specializace: -výroba oken.

MAPEMI, v.o.s. se zaměřuje na výrobu a montáž eurooken, dřevěných oken, vchodových a interiérových dveří. Dodává také žaluzie, sítě proti hmyzu a parapety.

Jsme neustále se rozvíjející truhlářská firma s mnohaletou praxí. Za použití klasických i moderních trendů a technologií, se zaměřujeme na profesionální zakázkovou výrobu kvalitních truhlářských a tesařských produktů. Specializujeme se na zakázkovou výrobu nábytku a stavebně truhlářskou výrobu. V našem výrobním programu naleznete ...

Služby: - servis a opravy plastových, hliníkových a dřevěných oken.

Truhlářská práce, grafický návrh. Zakázková výroba kuchyňských linek a vestavného nábytku na klíč. Grafický návrh i kompletní výroba nábytku, kuchyně, obyvákové stěny, vestavěné skříně, postele na míru, stejně jako noční stoky, skříně, komody, poličky, dětské postele, skříně, interiérové dveře na míru.

Výroba: - dřevěná okna a dveře - dřevohliniková okna a dveře -dřevohliníkové fasádní systémy -zimní zahrady -dřevěné, dřevohliníkové.

Výroba, stolařství: - pergoly - altány - stání pro auta - balkónové zábradlí - schody a interiérové zábradlí - dveře vnitřní i vchodové - bytové doplňky Prodej: - palubky - OSB a QSB desky Prodej, montáž: - polykarbonát www.pizurplast.cz

Stolařství. Výroba: - nábytek - interiérové a exteriérové dveře - schody, schodiště - ložnice - kuchyně.

Společnost Cetos cz s.r.o. se zabývá výrobou, prodejem, montáží a servisem okenní techniky. Provádíme kompletní demontáže, montáže, zednické začištění a následnou likvidaci starých oken. V souvislosti se zakázkou se také zabýváme projektovou činností a poradenstvím. Sortiment: - plastová okna (šestikomorové profily) a dveře - posuvné ...