Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Služby, práce: - oprava a restaurování dřevěných dveří - truhlář, truhlářské - malířské, lakýrnické - zedník, zednické

Výroba: - dřevěná okna, dveře - Euro okna - špaletová okna - repliky dveří - dřevěné požární uzávěry

Truhlářství, tesařství. Výroba - okna, dveře - pergoly, altány - schody.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - skříně, police - dřevěné dveře, okna - obklady interiéru - pergoly, přístřešky.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - skříně - dveře - schodiště

Výroba: - dveří - pokosů, úkosů a oblouků - bočních světlíků a nadsvětlíků Prodej: - dveře (bílé, vchodové, dýhované, bezpečnostní) - ADOOR NATUR - atypické - EXKLUSIVE - zárubně, okna - kování, podlahy, vitráže.

AB-INTERIER Nabízíme kompletní podlahářské práce, prodej a pokládku lin, koberců, plovoucích laminátových a dřevěných podlah, prkenných podlah a parket. Dále nabízíme prodej a montáž dveří a zárubní, montáž protipožárních dveří, renovaci dřevěných podlah, obklady stěn a stropů ze dřeva a zednické práce v interierech.

Truhlářství Radek Fojtík Truhlářská výroba, truhlářství: -okna, dveře -interiérový nábytek: -dvěře, postele, kuchyňské linky, poličky -zahradní nábytek pro exteriery: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masiv, lamino desky, dýha.

Výroba, montáž, oprava, servis: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna - zimní zahrady

Zabýváme se výrobou interiérových dveří a zárubní.

Truhlářství - opravy starožitného nábytku - renovace a výroba historických dveří a dřevěných konstrukcí.

Tradiční zakázkové truhlářství ZDENDAS je zaměřeno na kompletní truhlářskou výrobu, která vychází z konkrétních přání a požadavků našich zákazníků. Vyrábíme okna, dveře, schody, nábytek, postele, kuchyně, pergoly, altány, ploty aj.

Truhlářská a pilařská výroba: Truhlářství: - výroba špaletových dřevěných oken - výroba vchodových a bytových dveří - výroba kuchyňských linek včetně drátěného programu a vestavných kuchyňských spotřebičů - kompletní dodávka kuchyní včetně montáží - výroba schodišť - tesařské práce Pilařská výroba a obchod: - prodej stavebního ...

Práce: Zakázková výroba schodišť včetně zábradlí: - výroba masivních dřevěných schodišť včetně zábradlí v dřevinách dle přání zákazníka olepovaných i samonosných - pro povrchovou úpravu používáme vodní a speciální otěruvzdorné nebo protiskluzové laky. Zakázková výroba nábytku: - nábytek pro kanceláře, dětské a obývací pokoje v provedení ...

TRUHLÁŘSKÁ VÝROBA NA ZAKÁZKU: - dveře z masivu i lamina - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyně - skříně - interiéry - bytové doplňky

Výroba: - špaletová okna - okna s izolačními dvojskly - domovní dveře - EURO - domovní dveře rámové - dveře interiérové - obklady betonových a kovových schodišť - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek - vybavení ordinací. Zaměření a poradenská činnost zdarma.

Výroba schodů a schodišť, dveří, kuchyní, vestavných skříní, dřevěného nábytku.

Truhlářství, výroba: - okna - dveře - schodiště - kuchyně na míru - zahradní nábytek - atypický nábytek - obklady stěn - interiéry a vybavení restaurací. Jako první jsme začali provádět dýhování dřeva na zakázku v Libereckém kraji.

Truhlářství. Výroba: - okna - dveře - schodiště - výlohy. Restaurování.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Stavební a interiérové zařízení zhotovíme na míru, zakázková výroba: -EURO okna -EURO dveře -vchodové a interiérové dveře -okna, prosklené stěny -obložení stěn a stropů palubkami -obložení kovových a betonových schodů včetně zábradlí -vestavěné skříně -stolový a kancelářský nábytek -kuchyňské linky, barové pulty včetně osvětlení ...

Truhlářství, podlahářství Zakázková truhlářská výroba: - dveře, zárubně - schody, schodiště - postele, palandy - interiérový nábytek - vinotéky - lavice, stoly.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - okna - dveře - schodiště - kuchyňské linky - nábytková dvířka - bytové doplňky. Sídlo: Sokolovská 2170/161, 180 00, Praha - Libeň

Zakázkové truhlářství: - samonosné schodiště - masivní interiérové dveře včetně obložkových zárubní - dřevěné EURO okna a dveře - nábytek na zakázku.