Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Truhlářství. Výroba - atypický nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - dveře.

Výroba dřevěných eurooken a dveří - eurookna - špaletová okna - vchodové dveře - balkonové dveře.

Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -zahradní nábytek -okna a dveře -schodiště.

Stavební bazar, e-shop - nová i použitá plastová a dřevěná okna i dveře - střešní okna - osvětlení - kolte, kamna - sanita.

Dodávka: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna - žaluzie, rolety

Prodej, dodávka: - interiérové, vchodové, exteriérové, bezpečnostní dveře MANDELLI - dveřní kování a doplňky pro bytové zařízení z lité mosazi nejvyšší kvality - pouzdra - garážová vrata - okna - eurookna, plastová okna - schodiště - podlahy.

Prodej: -sortiment pro výrobu nábytku: -nábytkové kování -nábytkové hrany -kuchyňská dvířka -interiérové dveře -laminátové podlahy

Prodej - okna - dveře Prodej - stavební a zdící materiály Prodej - střešní krytiny Prodej - nářadí

Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - okna, dveře.

Dodávky, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna - eurookna - rolety, žaluzie - parapety - brány, ploty, schodiště

Maloobchod, montáž: - sádrokarton - tepelné, zvukové izolace - minerální podhledy - dveře, zárubně - parapety

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - nábytek - pergoly - dřevostavby.

Prodej, maloobchod, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné dveře

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dřevěná okna, dveře

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komerčních a bytových objektů (klasická výstavba, dřevostavby) - návrhy a realizace interiérů. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - zárubně - schodiště z masivu a deskového materiálu.

Naše stavební společnost se zabývá montáží a prodejem materiálu pro suchou výstavbu. Prodej, dodávka a montáž: -kompletní sádrokartonové systémy RIGIPS, KNAUF -střešní okno, okna VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, FAKRO -minerální a kazetové podhledy THERMATEX, DONN včetně osvětlení -tepelné a zvukové izolace KNAUF, INSULATION -difuzní a ...

E-shop: - střešní krytiny - prosvětlovací systémy - okapy - izolace - střešní okna - stavební chemie

Dodávka, prodej, montáž: - bezpečnostní a protipožární dveře - stavební systém DART - žaluzie, sluneční clony, markýzy, rolety.

Výroba: - truhlářství - okna - dveře interiérové. exteriérové - nábytek - schodiště - kuchyně - postele - yybavení restaurací.

Truhlářství. Výroba: -schodiště -kuchyňské linky -okna -dveře -nábytek

Prodej a montáž: -dveří, zárubní a podlah. Prodej, poradenství a montáž dveří, zárubní Solodoor, plovoucích, masivních i vinylových podlah. Dále nabízíme obklady, kovové zárubně.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna.

Stavebně truhlářská výroba. Kompletní realizace interiérů. Výroba, prodej: - interiérové dveře a zárubně. Dýhování plošných materiálů a sesazování dýhy.

Rekonstrukce interiérů, prodej interiérového vybavení a stavebnin. Prodej a montáž - dveře a zárubně Sapeli - podlahy. Bytová výstavba. Prodej stavebního materiálu a barev. Areál Desty Nákladní ul. 415 01 Teplice tel./fax.: 417 531 367 mobil: 602 585 960 e-mail: sklad@drg-interiery.cz

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba ze dřeva - ploty - pergoly - dveře.