Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Truhlářství, podlahářství

Dodávka a montáž, plastových, dřevěných, a hliníkových oken a dveří. Stavební práce, zateplování budov. Zasklívání balkonů (lodžií).

Dodávka a montáž sádrokartonových systémů, suchých staveb a střešních oken.

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba - kuchyně - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice - vestavěné skříně - okna, dveře - pergoly - dřevostavby - dětská hřiště

Výroba, prodej, export: -nábytkové dílce -komponenty pro výrobu dveří a zárubní -přesné nábytkářské přířezy z dřevotřískových a MDF* desek surových, laminovaných nebo dýhovaných -laminované dřevotřískové a MDF desky -desky povrchově upravené přírodní dýhou DTD*, MDF* desky a laťovky dýhované -dřevovláknité desky MDF* ...

Činnost: - renovace dveře, zárubně, schodiště - pokládka podlah - renovace vestavěných skříní a dvířek. Prodej, montáž: - kuchyňských dvířek - dveřní kování - vnitřní parapety.

Zakázkové truhlářství: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský a bytový nábytek - dveře - schodiště, zábradlí - postele - přístřešky, pergoly

Práce: -stavební klempířství Prodej, maloobchod: -střešní krytiny -okna -klempířské prvky

Truhlářství, podlahářství

Dřevovýroba. Stolařství. Zakázková výroba: -dřevěné valašské vidle na seno s ohýbanými rožky - z masivu: -dveře -krbové římsy -atypický stylový nábytek.

Prodej a montáž podlah, plastových oken, dveří, vrat, bran a plotů, zahradního a bambusového nábytku

Dodávka, montáž: - plastová, dřevěná okna - dveře - garážová vrata - žaluzie

Truhlářství, podlahářství

Výroba: -kuchyně -dveře -obklady -vestavěné skříně a veškerý interiérový nábytek.

Řemesla, služby - lakýrnické práce - malířské práce - renovace dveří a zárubní

Výroba, dodávka, prodej: -protipožární dveře a vrata

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - sádrokartonářské práce Prodej, montáž: - okna, dveře - podlahy - sanitární keramika - obklady, dlažby

Prodej, montáž: -zámky. -přídavné, vícebodové zámky. -visací zámky. -bezpečnostní dveře.

Truhlářství, stolařství, podlahářství. Výroba -dřevěná okna (okno, okna) -balkonové dveře v provedení EURO IV 68. Nově i výměna. Pro novostavby i rodinné domy a panelové zástavby.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vybavení hotelů, obchodů a jiných provozů -stylový nábytek -vybavení laboratoří a lékáren -kuchyně. Stavebně truhlářská výroba: -vstupní dveře -atypická okna -obložení stropů a stěn -podlahy a doplňky -půdní vestavby -sádrokartony.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -okna, dveře (PVC, dřevo, hliník) -zimní zahrady, zateplené balkony -prosklené fasády.

Stavební práce: -malířské, lakýrnické, natěračské práce. -zateplování budov. -protipožární nátěry. -rekonstrukce bytů. -rekonstrukce bytových jader. Dodávka, montáž: -plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře.

Stolařství: -dveře, vrata -obklady stěn, stropů -menší práce z lamina -pergoly -venkovní nábytek -stoly, skříně -postele z masivu -opravy historického nábydku -výroba historických replik dveří a vrat.

Výroba, montáž: - kuchyně, skříně, postele, šatny - nábytek do srubů, chalup a roubenek - schodiště a zábradlí - obklady betonových schodišť a renovace starých schodišť - dveře - renovace nábytku a schodišť

Truhlářské zakázkové práce - výroba i z masivu a lamina Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - koupelnový nábytek Zakázková výroba - nábytek (dětské pokoje, šatní stěny, obývací stěny, ...) - bytové doplňky Zakázková výroba - ...