Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Truhlářství, výroba: - dveře - schody - postele - kuchyně

Oprava, servis: -plastová okna a dveře -hliníková okna a dveře -dřevěná okna a dveře Oprava, servis, výměna, montáž: -kování a zámků oken -stínící technika -žaluzie

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -stoly -knihovny -skříně -postele -schodiště -kancelářský nábytek -vybavení prodejen, vináren, restaurací -dveře -okna

Stolařství. Stolařská výroba: -kuchyně, kuchyňské linky -eurookna, okna -vestavěné skříně -schodiště -interiérový, bytový nábytek na zakázku.

Řemeslo, výroba - truhlářské práce Výroba - okna - dveře - schody - nábytek - kuchyně

Montáž, prodej, poradenství: - okna plastová - dřevěná okna, dveře - rolety - plovoucí podlahy - garnýže - markýzy - parapety - garážová vrata - sluneční kolektory.

Truhlářství, tesařství: - nábytek, doplňky z masivu - renovace dřevěných podlah - montáž prkenných podlah - dřevěné schody - špaletová okna - krovy, ploty, vrata - zahradní altány, domky - zahradní nábytek - vestavěné skříně z dýhy a lamina - zahradní nábytek z thermowood.

Zakázková truhlářská výroba: -nábytek z lamina a masivu -vrata, dveře, schody. Truhlářství.

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Truhlářství Karásek je zaměřeno na zakázkovou výrobu a opravy nábytku, schodišť, dveří a kuchyňských linek pro soukromé osoby i organizace.

Výroba - selská a garážová vrata Truhlářství - výroba z masivního dřevazakázková výroba - vchodové dveře - interiérové dveře s obložkou - euro a špaletová okna - samonosné schody a obkládané na beton - nábytek a podlahy z masivu Zakázková výroba - nábytek z masivu - repliky starého ...

Prodejna pro nábytkáře, stolaře a domácí kutily. Výroba - kvalitní kuchyňské linky, obývací pokoje a ložnice, dětské a studentské pokoje, vestavné skříně, vybavení podnikových i osobních kanceláří a vybavení hotelů včetně recepcí, dveře včetně zárubní, schodiště, balkonové zábradlí Alpského typu. Prodej nábytkového kování a LED osvětlení, ...

Stolařství, truhlářství. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - okna - dveře - schodiště - nábytek.

Klempířské práce Pokrývačské práce, komplexní rekonstrukce střech Montáž - střešní okna

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Výroba, prodej a montáž: - plastová, dřevěná a hliníková okna - plastové a dřevěné vchodové i balkónové dveře - plastová a dřevěná střešní okna ROTO - parapety, žaluzie, vnitřní rolety.

E-shop, montáž: -dveře, zárubně. -interiérové dveře.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - dveře

Maloobchod, dodávka, prodej: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna Izolační práce.

Prodej, montáž: - PVC - linolea - koberce - plovoucí podlahy - dveře interiérové - zárubně

Komplexní dodávka a montáž střešních systémů: -klempířské práce: -falcované střechy (titanzinek, měď, hliník, pozink, PVC*, plechy) -pokrývačské práce: -tvrdé krytiny - tašky -šindele -lepenky -tesařské práce: -montáž a rekonstrukce krovů.

Autorizovaný distributor bezpečnostních vchodových dveří Juwent v CZ a SL prodej a montáž: - plastová, hliníková a dřevěná okna včetně doplňků, - žaluzie, markýzy - garážová vrata

Výroba: -interiérové dveře.