Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Truhlářství. Výroba: -dřevěná okna, dveře. -vestavěné skříně.

Stavebniny. Prodej, maloobchod: -hutní materiál -cement, písek, vápno -zdící materiály -suché malty SALITH -zárubně, dveře, polystyrén -stavební nářadí -lepenky, izolace.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice, postele - bytový nábytek - kanceláře - dveře

Řemesla, práce: -truhlářství -sklenářství Výroba: -nábytek -okna -eurookna -dveře

Prodej a montáž - interiérové dveře - zárubně

Prodej oken, dveří, předokenních rolet a zimních zahrad. Máme více poboček.

Kovovýroba. Výroba a distribuce: - větrací mřížky - revizní dvířka - průvětrníky - ochranné rohy.

Truhlářské práce. Návrhy, realizace: - kompletní vybavení exteriérů a interiérů. Zakázková výroba: - nábytek - dveře, okna - bytové doplňky.

Prodej, pokládka, montáž: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, vinyl, PVC, koberce - dveře Porta, Boulit, Solodoor, Sapeli. - dveřní kování, doplňky k podlahám,

Výroba, renovace -dveře, zárubně, montáž nových dveří a zárubní, výroba posuvných dveří a nábytku na míru – kuchyňské linky, vestavné skříně, postele. Oblast působení Brno a Brno – venkov. Jsme firma zabývající se nejenom výrobou nábytku na míru, ale specializujeme se také na opravy a renovace dveří. Provádíme renovace a opravy interiérových, ale ...

Realizace a rekonstrukce střech Nátěry rovných i šikmých střech Montáž hromosvodů, střešních oken, okapových systémů

Výroba, montáž: - plastové otvorové výplně - plastová a hliníková okna a dveře - garážová vrata - interiérové dveře včetně obložkových zárubní. Realizace plotů na klíč, včetně výstavby základů a zděných sloupků.

Montáž: - okna, dveře - žaluzie meziokenní, exteriérové, interiérové, vertikální - silikonové těsnění - okna a dveře - protihmyzové sitě.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dodávka kompletního střešního systému, nadkrokevní zateplení, rekonstrukce a opravy střech. Prodej a montáž střešních oken VELUX a ROTO, včetně všech doplňků. - certifikovaná montážní firma

Rekonstrukce bytových jader, koupelen, plastová a dřevěná okna, dveře - montáž i servis, rolety, podlahy ( plovoucí, vinyl, ...) It servis, nákup a prodej, výroba textilu (potisky na zakázku), vizualizace interiéru a staveb

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -renovace nábytku

Prodej a montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná eurookna a dveře - hliníková okna a dveře: - zimní zahrady - střešní okna VELUX - eurookna systému dřevo-hliník - vnitřní parapety a vnější žaluzie - sítě proti hmyzu - polyuretanové pěny - včetně kompletních zednických prací s dodáním veškerých komponentů souvisejících s ...

Truhlářské práce Výroba - nábytek (stoly, židle, lavice, ...) - dveře (vchodové, interiérové a posuvné) - schody - schodiště (samonosné a celodřevěné).

Truhlářství. Dřevovýroba, prodej: - dřevěné dveře, schodiště, nábytek (na zakázku) - slévárenské modely ze dřeva. Řemeslnické práce: - truhlářské - stolařské.

Výroba, truhlářství: -vnitřní dýhované dveře a zárubně -široké spektrum typů v různých dřevinách, prosklení a modelech rámečků dovoluje uspokojit jak standardní, tak vysoce náročné požadavky zákazníků.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: - zastiňovací, stínící technika, rolety, žaluzie. Návrh, výroba, prodej, montáž, servis, oprava: - interiéry, nábytek - okna, parapety, dveře, garážová vrata. Dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - parapety, garážová vrata.

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...