Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Zakázková truhlářská výroba: - okna a dveře - vchodové, interiérové - vybavení interiérů - kuchyně, schodiště, nábytek... - venkovní přístřešky, pergoly, zahradní domky

Stolařství, truhlářství, stolař, truhlář: -stolařské, truhlářské práce -výroba pro stavebnictví, komponenty, , bednění, trámy, popodlážky -venkovní dřevěné, výrobky, výrobek z masivu, z lamina -zakázková výroba, na zakázku, na míru -eurookna, eurookno, eurooken -dveře, dveří-interiér, exteriér -schody, schodiště, ploty, pergola, ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -okna i atypická -dveře interierové a vchodové -vrata, výkladce, prosklené stěny -schodiště -portály -podlahy -obklady stěn -zakázková výroba nábytku -kuchyňské linky na míru. Kompletní realizace interiérů: -hotely, restaurace, internáty, školy, banky, kostely, kanceláře, obchody ...

Naše firma se zaměřuje prodejem, montáží a servisem dveří. V naší nabídce jsou interiérové a venkovní dveře s kompletním příslušenstvím. Zastupujeme značky Porta Doors a Verte. U nás najdete dveře otočné, posuvné, celoskleněné, bezpolodrážkové, kovové, bezpečnostní, atypické, protipožární, akustické.

Protipožární a interierové dveře.

Výroba, prodej: - klíče Fab, Guard, Mul-t-lock, dozické, autoklíče, atp. - vložky - zámky - kování. Opravy a přestavění vložek, visacích zámků, systémy SGHK, nouzové otevírání dveří, vzorková prodejna bezp. dveří Sherlock.

Dodávka a montáž interiérových dveří a zárubní SAPELI a PORTA DOORS. Pokládka dřevěných a laminátových podlah Kährs a Witex. Dodávka stavebních pouzder JAP.

Pobočka. Prodej, montáž: - dveře, zárubně - interiérové dveře SAPELI, PORTA, DRE, ERKADO, VERTE... - vchodové dveře AGMAR - Eurookna Janošík - plastová okna GEALAN - Bohemia okno, a.s. - kování.

Stavební firma: - průmyslové stavby - rodinné domy na klíč - stavba a rekonstrukce bytových jader - výměna oken, dveří - půdní vestavby a nástavby.

Výroba nábytku na zakázku: -výroba a montáž kuchyní, kuchyně včetně spotřebičů či kuchyňských doplňků -ložnice, postele včetně zdravotních matrací -obývací stěny, stoly, komody, police -dětské pokoje, psací stoly -kancelářský nábytek, vybavení obchodů, firem -podlahy -dveře -schody -zahradní nábytek, pergoly, ploty.

Jeden z největších prodejců dveří v ČR: -nejvýhodnější cenové nabídky -nejširší sortiment dveří -nejkomplexnější nabídka služeb: -zaměření -montáže -poradenství -úprava dveří -doprava. Prodejce firmy: -KRONODOOR CZ spol. s r.o. Velkoobchod, maloobchod. Dveře vniřní: -bílé, dekor DUB*, BUK*, OLŠE -MASONITE I - ...

Velkoobchod, maloobchod: - skladová zásoba dveří Kronodoor - prodej dveří od českých výrobců: - vnitřní - vchodové - protipožární - palubkové, ocelové - bezpečnostní - speciální i atypické. Ke všem typům dveří obložkové i rámové zárubně.

Prodej: -laminátové dveře -okna -kování -zárubně -poradenský servis.

Prodej: - interiérové a exteriérové dveře - zárubně - kování - dřevěná EURO okna.

Prodej: -interiérové dveře: -kašírované, propylenová fólie, laminátové, dýhované, masiv -okna -kování -zárubně -vchodové dveře -poradenský servis.

Firma SEPOS patří mezi nejvýznamnější prodejce a dodavatele interiérových i exteriérových dveří, zárubní, kování, oken a doplňků.

Velkoobchod, maloobchod: - skladová zásoba dveří Kronodoor - prodej dveří od českých výrobců: - vnitřní - vchodové - protipožární - palubkové, ocelové - bezpečnostní - speciální i atypické. Ke všem typům dveří obložkové i rámové zárubně.

- Pronájem nemovitostí - Zprostředkovatelská činnost Hlavní činnost viz firma Toom interier s.r.o. Přerov.

Stanislav Derych - Truhlářství a Podlahářství je firma orientovaná na potřeby zákazníků ze soukromé i státní sféry. Zaměřujeme se především na kvalitní produkty s vysokou přidanou hodnotou, vyrobené poctivou řemeslnou prací. Naší specialitou jsou repliky historických oken a dveří, zpracované podle původních technologií a z kvalitních materiálů. ...

Práce: -renovace: -dveře, kuchyňské linky. Výroba dveře, vrata, okna a okenice.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -kancelářský, koupelnový a zahradní nábytek -vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi -kuchyně, kuchyňské linky -ložnice -zimní zahrady -pergoly -bary a světelné rampy -prodejní pulty a regály -dveře vchodové, interiérové a posuvné -vrata i s možností dálkového ovládání -schody -palivové ...

Stavební a dokončovací práce Rekonstrukce domů, bytů a komerčních prostor s možností provedení na klíč Demolice Dodávka a montáž plastových, hliníkových, dřevěných oken a dveří. Montáž sádrokartonů a protipožárních konstrukcí Půdní vestavby Akustické příčky a požárně odolné konstrukce Zednické práce - obklady, dlažby, koupelny, WC, ...

Výroba a montáž: - plastová okna - dřevěná eurookna - špaletová okna a repliky - vchodové dveře - balkonové dveře - výlohy - bazar oken Dodávka a montáž: - parapety - žaluzie - rolety - garážová vrata - izolační dvojsklo - 6-ti komorový profil Gealan S8000 a S9000 - kování Roto

Prodej, montáž: -dveře Sapeli, Wippro. -zárubně. -eurookna. -dřevěné podlahy. -laminátové podlahy.

Výroba nábytek-interiér, exteriér: -vchodové, venkovní, interiérové dveře -atypická výroba eurookna, eurookno, eurooken -holandské židle-materiál masiv, polstrace kůže.