Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
STAVEBNÍ A DEVELOPERSKÁ FIRMA Bytový a komerční komplex Jesenice City v oblasti Mladíkov - prodej posledních volných bytů. AKČNÍ CENY JARO 2013 Rodinné domy na klíč. Stavby na klíč. Rekonstrukce staveb, stavba. Bytové nástavby, půdní vestavby. Interiéry, rekonstrukce interiérů. Rekonstrukce koupelen. Kuchyňský nábytek, kuchyně na ...

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - žaluzie.

Služby: -dodávka a montáže oken a dveří včetně příslušenství -kompletní stavební činnost -zdravotechnika, elektroinstalace, vytápění -pozemní a průmyslové stavby -keramické oklady a dlažby.

Dodáváme kompletní sortiment: - nových dveří včetně obložkových zárubní v provedení dýha, lamino a folie v designu dle přání zákazníka. Dále nabízíme: - i dveře protipožární a bezpečnostní s příslušnými certifikáty. - vše dodáváme včetně montáže. Provádíme: - renovce původních-stávajících dveří a zárubní, dveří kuchyňských linek a ...

RK TECHNIK Klečany s.r.o. v likvidaci Výroba: - hliníková okna, dveře, zimní zahrady, - světlíky. Dodávka: - plastová okna, dveře.

Výroba, prodej, montáž, rekonstrukce: -stavební výplně -plastová okna, dveře, zimní zahrady REHAU -dveře (protipožární, balkonová) -eurookna, europrofil materiál (hliník, dřevo) -žaluzie, sítě proti hmyzu -parapetní desky (vnitřní, venkovní) -světlíky -předokenní rolety -sádrokartonové konstrukce. Řemeslnické práce: ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna -plastové dveře -dřevěná okna -hliníková okna -vchodové dveře -žaluzie.

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová okna - plastové dveře - dřevěná okna - hliníková okna - vchodové dveře - žaluzie - markýzy - rolety: - vnitřní, venkovní - garážová vrata: - sekční, rolovací, výklopná, křídlová, průmyslová - brány - závory.

Prodej, doprava, montáž, zednické začištění, demontáž, likvidace starých oken, záruka 10 let: -plastová okna a dveře z profilu renomované německé firmy KBE -kování rakouské firmy MACO -tří- a čtyřkomorový profil -okna v libovolném tvaru a provedení dle Vašich přání -vnitřní a venkovní parapety, žaluzie, rolety, moskytiéry, ...

Prodej, montáž: - plastové EURO okna a dveře od předního evropského výrobce HOCO - kvalitní terasy Woodplastic (WPC) - materiál dřevoplast: - protiskluzový povrch bez třísek, záruka 25 let, minimální údržba, vysoká barvostálost.

Výroba, servis, prodej okna: -plastová -dřevěná -hliníková.

Zimní zahrady Prodej, montáž: - plastová okna. Sídlo: -Masarykovo nábřeží 250, budova Mánes, 110 00 Praha 1

Okna, dveře, schodiště, podlahy, doplňky.... Naše společnost nabízí dodávky plastových oken v základním provedení 4-korových profilů německé výroby BRÜGMANN, z produkce nadnárodního koncernu SALAMANDER.

Prodej: - stavební materiály - stavebniny, staviva - zateplovací systémy, izolace - střešní okna - spojovací materiál - cihly, klinker (zvonivka), - obklady, dlažby - stavební chemie.

Malířské práce Dodávka a montáž - okna dřevěné a plastové - dveře Obkladačské práce Zednické práce Vodoinstalatérské práce.

Stavebí a obchodní činnost, rekonstrukce, výstavba, prodej a montáž plastových a hliníkových oken a dveří značky SLOVAKTUAL, prodej a montáž dřevěných oken a dveří, eurookna, garážová vrata a brány, zemní a výkopové práce, zateplování fasád, vyřízení dotaze zelená úsporám, provádění staveb, jejich změn a odstraňování, demoliční práce, ...

Výroba, montáž, nepřetržitý servis: - automatické dveře - průmyslová a garážová vrata - rychloběžná vrata - požární konstrukce - skleněné konstrukce - vjezdové brány a závory - halové předěly - nakládací místa a můstky Projekční poradenství, záruční i pozáruční nepřetržitý servis. Požární a kouřotěsné konstrukce: - okna, ...

Výroba, montáž: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - protipožární dveře - eurookna - interiérové dveře. Okna a dveře včetně příslušenství. Garážová vrata.

Výrobce plastových a hliníkových oken a dveří Provádíme generální nebo i dílčí dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb. Zakázky realizujeme především v Libereckém a Středočeském kraji a v Praze.

Výroba, dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - žaluzie, rolety, dřevěná okna - hliníková okna, dveře - okenice, garážová vrata Kružík.

Maloobchod, prodej: - plastová okna. - hliníková okna. - dřevěná okna. Prodej, montáž: - interiérové dveře. - vchodové dveře. - bezpečnostní dveře.

Výroba, prodej: -plastová okna, dveře, rolety.

Prodej: -okna: -plastová - GEALAN -eurookna - SoftLINE -špaletová na památkové a historické budovy -dveře: -interiérové - Solodoor -vchodové - SoftLINE, VARIOPUR -garážová vrata -markýzy, žaluzie, parapety. Provozovna, sídlo: -Valašské Klobouky tel.: 7757567456 Aleš Sýkora email: klobouky@oknohit.cz.

Výrobce plastových oken, hliníkových oken a dveří. Okna vyrábíme také metodou lepených skel. Dodáváme stínící techniku a systémy přirozené ventilace DUCO. Pobočka: Holešov, Palackého 360.

Výroba, dodávka, montáž, prodej: -plastová okna, plastových oken -hliníková velkoplošná okna, dveře, stěny -protipožární systémy -stínící technika: -žaluzie, rolety, markýzy. Insolvenční řízení 2015