Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Prodej: - plastových oken a dveří - předokenní rolety - posuvné systémy - garážová vrata - interiérové dveře - zimní zahrady - příslušenství (parapety, kliky, žaluzie).

Realizujeme opravy a údržbu plastových, hliníkových a dřevěných (euro) oken a dveří a jejich příslušenství ( žaluzie, síta proti hmyzu, dveřní samosavírače)

Sádrokartonové systémy: -montáž suchých staveb -dodávka a montáž střešních oken-Certifikovaná montážní firma oken VELUX -návrh, dodávka a montáž sádrokartonových systémů -individuální řešení a realizace interiérových staveb -návrh, dodávka a montáž stropních podhledů-Certifikovaná montážní firma podhledů AMF.

Dodáváme: - plastová okna - hliníková a dřevěná okna i dveře, žaluzie, rolety, garážová vrata, mříže.

Regionální prodejce stínící techniky, oken a dveří.

Montáž, prodej: -plastová okna, dveře -garážová vrata - hladká, kazetová -zateplení budov. Pobočky: -Havířov, Dlouhá Třída 13A, tel.: 596 410 476, 736 274 481 -Havířov-Suchá, Dělnická 827/60, tel.: 596 411 298 -OVA-Mariánské Hory, Daliborova 26/862 tel.: 595 691 934.

Prodej a montáž - okna a dveře REHAU - hliníková okna a dveře.

Prodej: -plastová okna -balkonové a vchodové dveře -výlohy -zasklené fasády -odjížděcí a balkonové stěny -otevírací balkonové stěny -okenice -sítě -rolety -žaluzie -parapety -garážová vrata -zimní zahrady. Demontáž, zednické zapravení.

Dodávka, služby: - plastová okna - dveře.

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod: - dřevěné eurookna - plastová okna - hliniková okna - garážová vrata - dveře. Zateplení a revitalizace fasád.

Prodej, montáž: -střešní okna -snížení stropů -zateplení stropů -montáž stropních podhledů -půdní vestavby.

Stavební a projektová činnost. Finanční a právní poradenství, hypotéční úvěry. Prodej stavebních systémů: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastová okna - dveře - zimní zahrady z profilu REHAU S 730 - dřevěná okna - dveře - zimní zahrady z EURO profilů - stavební komponenty - fasádní systémy z Al profilu HEROAL.

Stavební firma. Komplexní stavební práce: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, modernizace, nádstavby, přístavby - tepelné izolace budov - zednické, omítkářské práce. Obchodní činnost. Dodávka, prodej, montáž: - dřevěná okna, eurookna - plastová okna REHAU - omítky - fasádní barvy - zplynovací kotle ATMOS.

Výroba, prodej, montáž a zaměření: -plastová okna a dveře -zimní zahrady. Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu -parapety -garážová vrata -eurookna. Sídlo: -Bzenec, U Bzinku 1427.

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Reklamační a servisní oddělení. Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC ...

Prodej, montáž, servis: -garážová vrata -sekční, rolovací s elektrickým pohonem -výklopná vrata -okna, dveře -dřevo, plast -venkovní rolety -horizontální, vertikální žaluzie -sítě proti hmyzu -interiérové rolety -parapety venkovní, vnitřní -markýzy.

Úklidové práce Prodej a montáž - plastová okna - plastové a hliníkové dveře Zemní práce.

Přímý výrobce, dovozce a prodejce dveří, podlah a schodišť. Sklad Praha. Nyní novinka na trhu- Bambusové celomasivní dveře.

Prodej, montáž: -plastová okna -předokenní rolety -garážová vrata -výsuvné markýzy -koupelnové zástěny. Zasklívání lodžií.

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

Výroba, prodej: -plastová okna, dveře -žaluzie, sítě -rolety -garážová vrata - zimní zahrady

Klempířství a pokrývačství. Práce: -pokryvačské -klempířské -sádrokartonářské. Provádění, zhotovování: -půdní vestavby - sádrokarton, minerální stropy-možnost financování na leasing -střešní konstrukce včetně dodávky řeziva. Maloobchod, prodej, montáž, oprava: -klempířské výrobky -střešní tašky: -BRAMAC, KM** BETA, KB-BLOK, ...

Výroba, prodej: -plastová okna, dveře -hliníková okna, dveře Práce: -zateplení budov -zednické