Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Prodej, dodávka, montáž, značka Fenstar: -plastová okna, dveře -žaluzie ISO* design -protihmyzové sítě -vnitřní, venkovní parapety.

Dodávka, prodej, montáž: -plastová okna. Příslušenství: -žaluzie. -parapety. -sítě proti hmyzu.

Stavebniny, stavební materiály. Prodej: - cement, vápenný hydrát, maltoviny, maltové směsi, omítky, sanační malty a ostatní pytloviny - cihelné výrobky, cihly - tepelné izolace, orsil, polystyren - hydroizolace - okna, dveře, zárubně - střešní okna.

Dodávka, montáž, servis: - plastová okna a dveře, AL okna a dveře, Eurookna a dveře. - doplňky: žaluzie, předokenní rolety, parapety.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Firma VEKOS s.r.o. - - dřevěná okna - špaletová okna - plastová okna - dřevohliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata - žaluzie - předokenní rolety - vchodové dveře - interiérové dveře - sítě proti hmyzu - stavební práce

Dveře pro byt, dům i kancelář. Náš sortiment se opírá o zkušenosti velkých evropských výrobců Stolbud Wloszczowa S.A. a Masonite. Ke všem interierovým dveřím si můžete vybrat i originální zárubně vyráběné pro neuvěřitelný rozsah použití podle tloušťky zdi.

Obchodní partner firmy Hoco a Otherm. Prodej, montáž: - okna, dveře - rolety Součástí každé dodávky je: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace původních oken a suti.

Výroba, prodej, montáž: -okna plastová -rolety -dveře -zimní zahrada.

Nákup, rekonstrukce, prodej: - nemovitosti. Výroba, montáž, prodej: - plastová okna, dveře a jejich příslušenství (parapety, žaluzie, okenní sítě, rolety). Prodej, montáž: - garážová a průmyslová vrata a brány.

Prodej: - plastové dveře, okna, eurookna, rolety, garážová vrata NED.

Maloobchod, prodej: - palubky, dveře a zárubně

Montáž: - plastová okna. Zednické práce.

Montáž střešních oken. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -plastová okna a dveře z německého profilového 5-6 komorového systému Inoutic -německé kování Roto -zimní zahrady -návrh, výroba, montáž -izolační dvoj a trojskla -doplňky: -vnější a vnitřní parapety -široká paleta barev.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské -montáž střešních oken - opravy plochých střech

B-Clasic Firma již od roku 1991 zajišťuje dodávky a montáž plastových, dřevěných, hliníkových a ocelových oken a dveří. NOVINKA: ekologický bezolovnatý profil. Plastová okna: -široký výběr tvarů, barev a dezénů -subtilní vzhled, vysoká pevnost a pružnost, tvarová a barevná stálost -tříkomorový profilový systém s ...

Prodej, montáž, opravy: - vrata - brány - žaluzie - markýzy - rolety.

Akce vrata zateplená zlatý dub, bílá vč. pohonu, montáže a DPH 20.990, - Kč - garážová vrata - průmyslová vrata - rolovací vrata - výklopná vrata Vše Hörmann a Technopark - plastová okna z profilů Veka - bambusové žaluzie - horizontální a vertikální žaluzie - dřevěné žaluzie - sítě proti hmyzu - rolety látkové - římské ...

Výroba, montáž a prodej: - žaluzie: - vertikální, horizontální - okenní rolety - garážová vrata - sítě proti hmyzu - plastové lamelové dveře. Mate - okna, Opava, Rybářská 2: - tel.: 553666969, 602570760 - fax: 553666968 - výroba, montáž a prodej: - plastová okna GEALAN. Restaurace SPLIT: - Opava, Olomoucká 75. Pizza ...

Okna a dveře pro Vás. Prodej, montáž: -plastová, dřevěná i špaletová okna -eurookna -interiérové a vchodové dveře -parapety, sítě proti hmyzu -stínící technika -žaluzie -rolety -roletová garážová vrata. Služby: -likvidace starých oken -zednické začištění.

Poskytujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž střešních oken.

Výroba a montáž plastových oken a dveří: - záruka 5 let - okna jsou vyráběna z profilu SALAMANDER - kování ROTO - vlastní výroba - sklo 4-16-4, trojsklo, Ug = 1.1. - 0.7 - tepelná i zvuková izolace - parapety plast, hliník, pozink - doprava a zaměření oken zdarma.

Demontáž-montáž plastových oken. Zednické práce. Autodoprava do 3, 5t.