Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Prodej, montáž: - střešní okna VELUX - plastová okna, střešních oken - dveře, výlohy, zimní zahrady, - žaluzie, markýzy - garážová vrata STANLEY na dálkové ovládání - plovoucí podlahy - prkenné podlahy - krby, krbová kamna - ploty, brány.

Služby: - servis plastových oken-údržba - servis euro oken-údržba - servis rolet - výměny izolačních dvojskel - zabezpečení oken a dveří - výměny kování oken a dveří - řešení problémů s plísněmi - renovace zašedlých plastových oken - renovace euro oken - opravy oken a dveří po vloupání - technické poradeství zaměřené na okna a dveře - ...

Činnost: - autorizovaný prodej a montáž oken Sulko včetně příslušenství - autorizovaný prodej a montáž dveří Sulko - prodej plastových oken - montáž plastových oken - parapety - sítě proti hmyzu - žaluzi - profesionální úklidové služby - úklidy firem a domácností - jednorázové i pravidelné úklidy - mytí oken a výloh - ...

JS stavební firma. Stavební práce: - stavby na klíč, rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů, bytů - občanská, průmyslová výstavba - výměna oken. Stavební projekce. Sídlo firmy: - Veřovice 246.

Dodávka, montáž: -garážová vrata -průmyslová vrata -vjezdové brány -centrální vysavače -polykarbonátové komůrkové desky

Dodávka a montáž: - platová okna, okna a dveře - dřevěná okna, eurookna.

Montáž, prodej: -plastová okna, dveře, -stínící technika. Oprava, servis: -chladící zařízení.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře -okna a dveře z plastu a hliníku -protipožární hliníkové prvky -zimní zahrady -prosklené stěny vchodové a celoskleněné -požární uzávěry.

Montáž a prodej: -dveře a zárubně.

Velkoobchod: - okna, dveře.

Výroba a prodej: - plastová okna a dveře-profil Veka - dřevěná eurookna - hliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata-Hörmann - předokenní rolety - vnitřní a venkovní parapety - interní žaluzie - mouchasítě. Záruční doba 7 let. Prodej na splátky.

Prodej, montáž: - okna, oken - dveře, dveří - sádrokartony

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře (Gealan) -zimní zahrady -parapety.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské. Montáž, prodej: - střešní materiály - okapové systémy - střešní krytiny - střešní okna - izolační fólie. Realizace - nové střechy na klíč. Rekonstrukce střech. Výstavba zahradních jezírek.

Služby: - cenová nabídka - zdarma - zaměření stavebních otvorů před výrobou - zdarma - demontáž starých stávajících oken - odvoz a ekologická likvidace starých oken - montáž nových oken, parapetů apod. do stavebního otvoru - zednické začištění montážní spáry a okenních špalet včetně začištění pod parapetem - použití 3i systému pro ...

Internorm je největší značkový rakouský výrobce oken a vchodových dveří. Kvalita, spolehlivost, vysoce hodnotné materiály, inovativní design a vytříbená technologie. Fantastické hodnoty tepelné a zvukové izolace. Vysoká stabilita a pevnost profilu. Vzájemná kombinovatelnost jednotlivých systémů. Nadstandardní záruky a celková životnost ...

Prodej, E-shop: - dřevěné podlahy - laminátové podlahy - PVC podlahy - střešní okna Velux, Fakro - dveře interiérové - půdní schody Fakro. Sídlo firmy: - Dlouhá třída 1321/117, Havířov - Podlesí.

Prodej, montáž, servis. Okna, dveře: -plastová, dřevěná, hliníková, eurookna, masiv -zimní zahrady -prosklené fasády -plastová okna (plast, plastových), (okno, oken) -vchodové, balkonové, francouzské dveře (vchodových dveří) -francouzské okno (francouzská okna), zimní zahrada (zimní zahrady) -demontáž plastových oken a ...

výroba a montáž plastových oken Výroba, prodej a montáž výplně stavebních otvorů z profilů REHAU: -plastové okna (okno, oken) -dveří (dveře) -zimní zahrady, zahrada.

Prodej: - interiérové a vchodové dveře - střešní okna - plovoucí podlahy.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Výroba: -dřevěná EURO okna, plastová okna, žaluzie, parapety -interiérové dveře.

Výroba: -plastová okna a dveře -zimní zahrady.

Dceřinná společnost firmy VELUX. Výroba, dodávka: - doplňky pro střešní okna Velux.