Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Prodej: -okna, dveře (PVC, hliník). Realizace staveb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: Dveře: - vnitřní ( dýhované, protipožární, dřevěné, sendvičové ) - vchodové ( dřevěné, atypické, ocelové s polyuretanovou výplní ) Kuchyně: - laminované ( laminátové ) - dřevěné ( na míru ) - na zakázku - včetně projektů Okna: - dřevěná - plastová - hliníková - doplňky k ...

Prodej, montáž, dodávka, výměna, oprava, servis: - plastová okna, dveře.

Železářství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál: -šrouby, vruty, matice, závitové tyče, podložky, kolíky, závlačky, červíky, nýty, konfirmáty, hmoždinky, ocelové kotvy, závitníky, hřebíky, vrtáky, seeger kroužky -stavební chemie -nerezový spojovací materiál -ruční trhací, ruční sponkovací kleště -tesařské prvky pro ...

Montáž: - okna - žaluzie - garážová vrata - vjezdové brány - rolety - sítě proti hmyzu.

Zaměření, dodávka, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -likvidace starých oken -zednické začištění -žaluzie -parapety -rolety -sítě proti hmyzu.

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - plastová okna, dveře.

Prodej, montáž: -plastová okna a plastové dveře firmy SULKO.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - prodej střešní okna, makrolon, plovoucí podlahy - kovovýroba

Vzorková prodejna: - okna, dveře ze dřeva a plastu - venkovní i vnitřní parapety - vchodové dveře a stěny - dopisní schránky. Certifikát ISO 9001:2000.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Výroba, prodej: - náhradní díly na vozy Škoda Výroba, montáž: - plastová okna, obklady, příčky - zimní zahrady

Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAHL. V naší široké nabídce máme kompletní výrobu a montáž všech výplní stavebních otvorů včetně žaluzií, rolet, okenic a parapetů.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace plochých střech. Montáž: -střešní okna Velux.

Montáž: -švédské silikonové těsnění oken a dveří do drážky -švédské žaluzie -bezpečnostní pancéřové dveře -sítě proti hmyzu do oken a dveří. Rekonstrukce: -kuchyňské linky v panelových bytech (náhrada plechové dvířka za dřevěné). Dodávka, montáž: -lamelové shrnovací dveře.

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře pilařská výroba

Stavební poradenství. Zajištění-výroba, montáž, realizace, prodej dovoz. Okna: -plastová, dřevěná, hliníková -standardní, oblouková, úkosová -autorizovaný partner Internorm Dveře: -plastové, dřevěné, hliníkové -vstupní, balkónové, posuvné, skládací. Rolety: -plastové -pohon-ruční řemen, klika, elektromotor -ovládání ...

Prodej: -plastové okna, dveře -hliníkové okna, dveře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -obložkové dveře -garážové dveře -žaluzie a rolety -parapety -sítě proti hmyzu.

Prodej, maloobchod: -střešní krytina -střešní okna -kanadské šindele IKO*, CRC* -aluminiové okapní systémy ARGO.

Dodávka, montáž: -dveře a zárubně WIPPRO -vchodové dveře WIPPRO, VETOS -dveře a zárubně SAPELI -mobilní posuvné stěny PARTHOS -půdní schody WIPPRO -samostatné a obkládané schody SWN* -dřevěná, plastová a hliníková okna -dřevěné parketové a plovoucí podlahy. Provozovna: -Praha, Bubenská 20 tel./fax 220874988.

Kompletní služby, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné euro a hliníkové okna a dveře - doplňky (žaluzie, vnitřní i venkovní rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, parapety venkovní i vnitřní) - garážová vrata. Zednické práce. Rekonstrukce: - rodinné domy Okál, okna, fasády, kuchyně, koupelny, půdní vestavby.