Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Stavební firma: - zateplování domů - výměna oken - výstavba rodinných domů - rekontrukce bytů.

Obchodní zastoupení SULKO, s.r.o., Zábřeh na Moravě. Dodávka, montáž, servis: -plastová okna, dveře z tříkomorového profilového systému REHAU -rámy (zpevněny ocelovou pozinkovanou výztuhou) -markýzy, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, rolety.

Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie: - horizontální, vertikální, venkovní - rolety: - venkovní, látkové interiérové roletky, plastové a hliníkové předokenní - markýzy - výsuvné, kazetové, balkónové - garážová vrata - rolovací, sekční - sítě proti hmyzu - okenní, dveřní, rolovací - okna, dveře Aluplast.

Prodej, E-shop: - dřevěné podlahy - laminátové podlahy - PVC podlahy - střešní okna Velux, Fakro - dveře interiérové - půdní schody Fakro. Sídlo firmy: - Dlouhá třída 1321/117, Havířov - Podlesí.

Prodej, montáž, servis. Okna, dveře: -plastová, dřevěná, hliníková, eurookna, masiv -zimní zahrady -prosklené fasády -plastová okna (plast, plastových), (okno, oken) -vchodové, balkonové, francouzské dveře (vchodových dveří) -francouzské okno (francouzská okna), zimní zahrada (zimní zahrady) -demontáž plastových oken a ...

Výroba, prodej, montáž: - okna, dveře, vrata - žaluzie, rolety.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - plastová okna, dveře.

Výroba, prodej, montáž, dodávka: - plastová a hliníková okna.

Prodej, montáž, distribuce: - plastová okna a dveře Gealan - kování Maco. - kliky SECUSTIK - parapety vnitřní - plastové i postformingové - parapety venkovní - pozinkované a hliníkové. - síta proti hmyzu - žaluzie. Zelená úsporám.

Prodej, montáž: - plastové EURO okna a dveře od předního evropského výrobce HOCO - kvalitní terasy Woodplastic (WPC) - materiál dřevoplast: - protiskluzový povrch bez třísek, záruka 25 let, minimální údržba, vysoká barvostálost.

Okna, dveře, schodiště, podlahy, doplňky.... Naše společnost nabízí dodávky plastových oken v základním provedení 4-korových profilů německé výroby BRÜGMANN, z produkce nadnárodního koncernu SALAMANDER.

Revitalizace a výstavba bytových domů. Opravy plochých střech. Výměna plastových oken.

Společnost Egras plus, s.r.o. se zabývá komplexní realizací střech na klíč, zateplováním fasád a dodávkou i montáží vzduchotechniky. Cílem firmy je získávat dobré jméno u zákazníků prostřednictvím kvalitní práce a získávání zkušeností v oblasti nových i tradičních technologií ve stavebnictví. Mezi klienty společnosti EGRAS plus, s.r.o. se kromě ...

Prodej a montáž: - garážová vrata HÖRMANN - plastová a hliníková okna a dveře - zimní zahrady.

Zateplovací práce Výměna - okna Vestavby ze sádrokartonu Obkladačské, dlaždičské a podlahářské práce Rekonstrukce - bytová jádrazednické, štukatérské a omítkářské práce

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna, dveře. Pobočka: - Frýdek-Místek, Slezská 3565.

Prodej, montáž: - schodiště - modulové, celodřevěné, vřetenové - okna - střešní, plastová, dřevěná, eurookna - dveře.

Výroba, montáž, výměna: - bezpečnostní dveře NAPAKO - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - žaluzie - vertikální, horizontální. Revitalizace panelových domů. Programy Panel a Zelená úsporám.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - doplňkový sortiment: rolety, žaluzie, okenní parapety.

Plastová okna, stavební práce, výstavba rodinných domu, hydroizolace střech, doplňky k oknům .

Dodávka, montáž, prodej: - plastová, hliníková okna a dveře - eurookna - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Stavební firma, výstavba: - pozemní a inženýrské stavby - výměna oken a dveří.

Výroba: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - zimní zahrady. Program Zelená úsporám.