Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Výroba, dodávka, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy.

Prodej: -okna a dveře, plastová a dřevěná -rolety plastové a hliníkové -garážová vrata -dveře interiérové -prodej nábytku a koberců -žaluzie interiérové a exteriérové.

Nabízíme stavební a montážní práce včetně výměny oken, dveří i tepelných izolací. Provádíme kovovýrobu či zámečnické a topenářské práce.

Výroba, prodej, montáž: -plastové dveře -plastová okna PLUSTEC izolační dvojskla, těsnění EPDM -výlohy -zimní zahrady. Prodej, montáž: -sítě proti hmyzu -žaluzie -hliníkové venkovní parapety R.B.B.* -vnitřní parapety plastové, dřevotřískové -venkovní rolety plastové, hliníkové, nadokenní, předokenní -sklepní ...

Výroba a montáž: - plastové okna, dveře - zimní zahrady - ocelové konstrukce - ocelové haly - regálové systémy - plošiny výrobních hal - technologie pro zemědělství a potravinářský průmysl.

Výhradní zaměření na: - výroba a montáž plastových oken - výroba dveří, výkladů - zimní zahrady - profilové systémy - kování - zasklení - doplňky.

Provádíme výrobu budek do zateplení, fasádních dvířek do zateplení, zádveří, zateplování objektů, stavební a podlahářské práce. Prodej montážního materiálu

Výroba, prodej, montáž: -plastová a hliníková okna, dveře -žaluzie -zimní zahrady -garážová vrata.

Dodávka - španělská dlažba - obklady Dodávka - plastová, hliníková okna a dveře

Montáž, servis: -hliníkové, plastové prosklené fasády. -prosklené zastřešení. -hliníková okna, dveře. -interiérové příčky.

Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Výroba a prodej: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna -hliníková okna.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře.

Obchodní kancelář Mělník. Výroba, montáž: -plastová okna, dveře. -dřevěná eurookna. -špaletová okna. -hliníková okna, dveře. -interiérové dveře. Dodávka, montáž: -garážová vrata.

Činnost, práce: - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - dokončovací práce - opravy a rekonstrukce - přestavby, vestavby - fasády - zateplení - plovoucí podlahy - plastová okna - zednické - malířské - čištění, opravy a revize komínů.

Vložkování - komíny Izolační prácezateplení - ploché střechy Drobné zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Centrum služeb pro šikmé střechy - střešní krytiny - střešní okna - izolace - plechy - okapy a veškeré - další materiály pro střechy nebo podkroví

Tesařské práce Montáž - okna dle přání zákazníka - fasádní okna Suché stavby (sádrokartony) Stavba - rodinné domy Zednické práce - ploty - komplexní práce staveb rodinných domů - stavby rodinných domů - suché stavby (půdní vestavby) Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - ...

Dodávka a instalace - vrata Dodávka a instalace - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu Zastřešení bazénů Dodávka a instalace - okna (plastová, hliníková a dřevěná) - dveře (dřevěné, venkovní, balkónové a hliníkové) - parapety Dodávka a instalace - zimní zahrady Zednické ...

Výroba plastových oken a dveří z profilového systému Gealan. Výroba a montáž: - plastová okna a dveře - zimní zahrady. Dodáváme příslušenství: - žaluzie - parapety - roletové systémy - sítě proti hmyzu - vnitřní dveře SAPELI - garážová vrata HŐRMANN.

Dodání, prodej, montáž a servis stínicí techniky, oken a interiérových dveří včetně venkovních i vnitřních parapetů a sítí proti hmyzu. Plastová okna nabízíme od českého výrobce z profilového sytému KBE. Nabízíme horizontální, vertikální a bambusové žaluzie, japonské posuvné stěny. - stínící technika - plastová okna a dveře - dveře včetně ...

Vyrábíme a prodáváme plastová a hliníková okna a dveře, zimní zahrady, terasy, obklady a posuvné systémy včetně doplňků.

Nabízíme: - plovoucí podlahy - plastová okna - dveře Sapeli, Porta Doors - kuchyně - zařízení interiérů - sádrokartony - zateplení fasád - stavební práce - stavby na klíč - ingeneering - rekonstrukce bytů, bytových jader.

Pouzdra pro dveře zasunovací do zděných a sádrokartonových příček.