Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Dodávka, prodej - plastová a hliníková okna - dveře - zimní zahrady

Nabízím služby hodinového manžela pro Prahu a Prahu-západ. Provádím montáž kuchyní a nábytku Ikea či oken, pokládku plovoucích podlah

Výroba, prodej: -plastová okna -plastové dveře -hliníková okna -hliníkové dveře -dřevěná okna -dřevěné dveře -interierové dveře.

Výroba, prodej, servis a montáž: - eurookna - hliníková okna - plastová okna - vstupní a interiérové dveře - zimní zahrady.

RE1 servis oken. RE1 kvalitní a levné opravy oken. Renovace oken od firmy RE1.

Velkoobchod, maloobchod. Svět podlah a dveří.

Dodáváme plastová okna, eurookna, dřevohliníková a hliníková okna a dveře, bezúdržbové hliníkové ploty, garážová vrata, brány a branky. Provádíme zaměření, výrobu, montáž, záruční a pozáruční servis.

Tesařské práce Úklid - půdní prostory Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Výroba a montáž: - plastová okna, dveře - žaluzie.

Jsme prémiová značka pro řešení na bázi polymerů v oblasti stavebního, automobilového průmyslu i ostatních průmyslových odvětví. Nabízíme – energeticky úsporné systémy a materiály jako plastová okna, balkonové a vchodové dveře, podlahové a stěnové vytápění/chlazení, domovní instalace, zemní vzduchové výměníky, hospodaření s dešťovou vodou. ...

Stěžejní činností naší firmy je prodej a montáž plastových, dřevěných, hliníkových a ocelových oken a v neposlední řadě i všech interiérových a vchodových dveří.Jsme schopni Vám v oblasti oken a dveří nabídnout komplexní služby od zaměření, přes odbornou pomoc při výběru nejvhodnějšího typu, až po zednické zapravení a odvoz vzniklého odpadu. ...

Prodej: - plastová okna - dřevěná EURO okna - střešní okna ROTO.

Výroba, dodávky a montáž automatických vjezdových systémů: - garážovýá vrata - vjezdové brány - pohony - závory.

Nabídka: - plastová okna - plastové dveře - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu - venkovní rolety - garážová vrata - zimní zahrady. Činnost: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace starých oken - zaměření - výroba - kompletní servis.

Prodej a dovoz zateplovacích systémů a tepelné izolace. Zateplení fasád na klíč včetně lešení. Stavba rodinných domů. Nabídka plastových oken.

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál - cihly, překlady, stropní systém - střešní tašky, střešní krytina - cement, vápno, malta, omítky, betony, štuky, lepidla, sádry, sanační omítky, penetrace - tepelné izolace - dveře, okna - vnitřní a fasádní barvy - betonové dlažby a obklady, keramické dlažby a obklady.

Prodej, montáž, doprava: - vchodových dveří a plastových oken.

Prodej a montáž oken, dveří a stínící techniky. - plastová okna, dveře

Výroba, prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -eurookna -plastová okna, dveře -zimní zahrady -schodiště aj.

Stavebních výplně: - okna - dvěře - demontáž stávajících oken a dveří - dodávka a montáž nových oken a dveří - žaluzie všech typů a materiálů, horizontální i vertikální - látkové rolety - sítě proti hmyzu - záclonové pojezdy a garnyže - předokení rolety plastové i hliníkové se širokou škálou provedení s ručním i ...

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -cement, vápno, cihly, tvárnice, suché maltové směsi, betonové směsi -tepelné a zvukové izolace -komínové systémy, kotle, kamna, radiátory -zateplovací systémy domů -sádrokarton, střešní okna -obklady dlažby -dveře, plovoucí podlahy -stavební řezivo -svařované sítě, plechy, plechové ...

Výroba, prodej a montáž. - plastová okna - dveře - výlohy. Vyrábíme plastová okna, dveře a výlohy dle individuálních požadavků zákazníka z čtyřkomorových nebo šestikomorových plastových profilů německé firmy GEALAN Werk.