Dveře a zárubně Ladislav Míka
Milan Kobryn

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

VIKO stavební a montážní s.r.o.
Firma VIKO stavební a montážní s.r.o. nabízí široký sortiment kvalitních oken a dveří – plastová, dřevěná (včetně eurooken), hliníková i střešní okna, stejně jako hliníkové stěny. Poskytujeme kompletní servis, který zahrnuje montáž i související zednické práce, takže se můžete spolehnout na řešení na klíč bez starostí. Využít můžete i dotační ...
VIKO stavební a montážní s.r.o.
Dodávka: - garážová vrata - dveře, okna. Dodávka a montáž: - sádrokartony - zateplování staveb, fasád Pokládka: - vnitřní obklady a dlažby - venkovní dlažby (terasové, kamenné, vegetační a zámkové). Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra na klíč.

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - nábytek - dveře - balkony.

Truhlářské práce. Výroba: - schodiště samonosná, lomená, s podestou, obkládaná - interiérové dveře - nábytek.

Klempířské práce. Montáž - střešní okna.

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku. Truhlářské práce, zakázková výroba: - ze dřeva, lamina a dýhovaného materiálu. Výroba ze dřeva: -dveře, interiérové dveře, vchodové dveře -schodiště, schodiště a schody, zábradlí na schodiště -vestavné skříně, rohové skříně, rohové šatní skříně -postele, postele s úložným prostorem, dětské ...

Zateplení fasády. Systém obkladů fasád a říms ROLLTEX (plastické profily). Venkovní i vnitřní obložení (stěny, podhledy, sokly). Obkladové profily. Venkovní rolety, předokenní rolety. Roletové systémy - hliníkové, plastové (tepelná, zvuková izolace oken). OKNA-DVEŘE -plastová okna (profily SALAMANDER) -dřevěná okna (eurookna).

Zakázkové truhlářství, výroba. - okna - dveře - schody - skříně - nábytek.

Výroba, návrhy a realizace - venkovní terasy Návrhy a realizace, výroba - kancelářský nábytek na zakázku Návrhy a realizace, výroba - veškerý nábytek na zakázku Komplexní dodávka - veškeré podlahy Návrhy, realizace - dveře (interierové i vchodové) Pokládka - veškeré podlahy.

Klempířské práce Pokrývačské prácekompletní dodávky a rekonstrukce - střechy. Prodej - střešní krytiny. Montáž - střešní okna.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Dodávka - okna - dveře Dodávka - světlíky.

Výroba, dodávka, montáž - interiéry - nábytek Dodávka, montáž: - eurookna - vnitřní dveře.

Výroba kuchyní a veškerého nábytku. Montáže sádrokartonových konstrukcí. Truhlářská výroba. Kvalitní masivní dřevo, lamino, dýha a exotické dřeviny. Provádíme také sádrokartony, suché stavby, stavební i nábytková výroba na zakázku (dveře, okna, kuchyně, pergoly, vestavěné skříně, obklady, schodiště..) Výrobky na míru, dle Vašich požadavků, ...

Autorizovaný prodejce EUROOKNA-TWW* (Zašová). Výroba, prodej, montáž, servis, projekce, poradenství, zaměření: -dřevěná eurookna, dveře firmy TWW* -doplňky-parapety, rolety, žaluzie -plastová okna, dveře, stěny, zimní zahrady z profilů KÖMMERLING (probarvení hmoty pod fólii). Služby: -zajištění rozvozu.

Prodej - keramické obklady a dlažby - stavební materiál.

Kompletní služby v oboru montáží suchých staveb: - izolace - sádrokartonové systémy - protipožární systémy - minerální podhledy - lze sjednat doplňkové práce - montáž střešních oken (Velux, Fakro) - malby a nátěry.

Prodej, montáž, servis: -plastová okna -hliníkové okna -vchodové hliníkové a plastové dveře -hliníkové dveře -zdvižně posuvné dveře -parapety -žaluzie, rolety -sítě proti hmyzu -garažova vrata -interiérové dveře a obložky

Poradenství: - bytová architektura - interiéry Sádrokartonářské práce. Stavební práce. Montáž - střešní okna VELUX.

Výroba, montáž, demontáž s likvidací vašich starých skříní, prodej i na splátky bez ručitele: -šatní skříně na míru, klasické, šikmé, rohové, vestavěné s osvětlením -dveře (posuvné, skládací, otvíravé), interiérové, s hliníkovým rámem -stěny obývací, předsíňové -nábytek na míru -stavební výplně -knihovny, komody -drátěný program, zásuvky ...

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).