Dveře a zárubně Ladislav Míka
Milan Kobryn

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

datum zániku: 28.7.2010 Poradenství, prodej, dodávka, montáž, demontáž, záruční i pozáruční servis: -plastová okna, plastové okno, plastových oken ALUPLAST, VEKA -dřevěná eurookna, eurooken, dveře EUROLEX, HON -zimní zahrady, zahrada. CELOROČNÍ AKCE A SLEVY.

zánik poslední živnosti: 13.5.2014. Výroba - žaluzie - rolety - plastová okna - eurookna - dveře plastové, bezpečnostní, vchodové - rekonstrukce bytů a domů.

Stolařství, truhlářství: -stolař, -truhlář -výroba na zakázku, prodej -kuchyně, kuchyň, kuchyní -stoly, stůl -okno, okna, oken, dveře, dveří -schodiště, schody -interiér nábytek, nábytku.

Distribuce, dodávka, montáž, prodej, instalace: -plastová okna, okno, oken REHAU -dveře, dveří, značka, PERITO -vnitřní dveře v několika variantách -vyráběny dveře laminátové, fóliované a lakované (bílá nebo odstín dle vzorníku RAL). -všechny dveře mají kvalitní smrkový rám s výztuhami v rozích -dveře dodáváme také v posuvném ...

Dodávka a montáž: - garážová vrata Výroba a montáž: - plastová okna

přerušení: od: 1.1.2011 Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní okna.

Truhlářství. Výroba euro: -okna(okno, oken) -dveře. Prodej: -sušené řezivo(smrk, dub, buk, jasan)

Pelet servis, s.r.o.se specializuje na: -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Služby, výroba: -zateplení -rekonstrukce a renovace fasád -specializace na zateplování a opravy fasád malých a středních objektů -stavební práce včetně instalace plastových oken a eurooken -kompletní dodávka lešení.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Truhlářství, podlahářství

Pokrývačství, tesařství -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a ...

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, ...

-Zprostředkování obchodu a služeb Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství -Pronájem a půjčování věcí movitých

-Výroba dřevěných polotovarů a řeziva -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Výroba, prodej, montáž a servis: -eurookna -plastová a hliníková okna a dveře -střešní okna -garážová vrata, mříže a brány.

Pila-pořez dřeva, dřevo. Dřevovýroba: -eurookna, dveře (vnitřní, venkovní) -dřevěné podlahové krytiny -dřevěná podlahová krytina, podlaha: -parkety, parketa -palubky, palubka -průmyslová mozaika -používané dřeviny (dub, buk, jasan, ořech a další) -srubové domy, sruby, dřevěné domy, dřevodomy na zakázku.

Výroba, prodej, distribuce: -stolařství, truhlářství -nábytek, nábytku -zakázková výroba oken, okna, okno -dveří, dveře, obložek, obložky, -samonosných schodišť, samonosné schodiště -nábytek z masivního dřeva, dřevo -podlahy a obklady -kuchyně, kuchyň, kuchyní i zahradní nábytek.

Výroba, prodej: -automatické dveře -typy křídel dveří -pohyny dveří.

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba - palubky Truhlářské prácezakázková výroba - kuchyně - vestavěné skříně - postele - šatní skříně - vybavení kanceláří - schody - dřevěné hračky armáda, auta, letadla, stroje a vlaky Výroba - stínící technika - žaluzie - sítě - venkovní ...