Dveře a zárubně Ladislav Míka
Milan Kobryn

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

VIKO stavební a montážní s.r.o.
Firma VIKO stavební a montážní s.r.o. nabízí široký sortiment kvalitních oken a dveří – plastová, dřevěná (včetně eurooken), hliníková i střešní okna, stejně jako hliníkové stěny. Poskytujeme kompletní servis, který zahrnuje montáž i související zednické práce, takže se můžete spolehnout na řešení na klíč bez starostí. Využít můžete i dotační ...
VIKO stavební a montážní s.r.o.
Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment stavebních materiálů.

Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - verandy

Sériové soustružení na CNC soustruhu masivních tvarů z různých dřevin pro stavebnictví - jako zábradlí schodišťového typu, tak i balkónové. Nebo v nábytkářském průmyslu- nohy stolové, židlové, skříňové a balustrády, lampy a mnoho jiných soustružených prvků. U nás je dále možné navrhnout i vlastní tvary na našem PC(po zaslání výkresu), které ...

Řezání vodním paprskem. Kovovýroba, zámečnické práce: - dveře, vrata - skleníky - mříže kované okrasné - ploty a zábradlí - schody i točité - zimní zahrady - štíty - bary a barové židličky - rampy - doplňky do koupelen - obklady z nerez oceli a mosazi - krby a krbové nářadí

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka, montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Prodej, servis, montáž: -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -garážové dveře -trezory.

Plastová okna a podlahové topení..

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Odborná truhlářská dílna, opravy, renovace, prodej nových: -plastové dveře -plastová okna (zn.FINSTRAL) -dveře vchodové, pokojové -zárubně -šatní skříně na míru -žaluzie (hliníkové horizontální i látkové vertikální) -shrnovací dveře -bezpečnostní dveře SHERLOCK. Pokládka -plovoucí podlahy. Povrchové úpravy -omítky, ...

Prodej a montáž podlahových krytin, interiérových dveří včetně kování. Výhradní zástupce pro ČR podlahy Boen, Kosche, Meandr parquet. Nabízíme dřevěné a laminátové podlahy, interiérové dveře, kování, koberce, linoleum, pvc, lišty, čistící přípravky.

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Plastová i dřevěná střešní okna, solární systémy a půdní schody v kvalitě made in Germany. Více než 75 let zkušeností.

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře, zimní zahrady..

Výroba, prodej a montáž interiérových dveří a zárubní. Nabídka dveřního kování..

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Plastová okna, EURO-okna, zateplení domů... Montáž na klíč, dobré ceny...

Práce, služby: - truhlářské opravy a montáže v bytech (okna, nábytek, kování) - žaluzie - montáž, opravy - síťky proti hmyzu - těsnění oken (silikon do drážky) - lamelové shrnovací dveře (nabídka, montáž)

Dřevěné, zasklívací, kazetové a nalepovací rámečky. Renovace: - dveře - vnitřní-interiérové - vnější (vchodové) - protipožární - zárubně - dveřní kování.

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Nabídka výrobků: - dveře: - hladké lakované a foliované - celodřevěné, kazetové a palubkové - vnitřní, vchodové - okna: plastová, Eurookna, zdvojená, paneláková - obrazové lišty - dřevostavby - speciální výroba.