Dveře a zárubně Ladislav Míka
Milan Kobryn

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

VIKO stavební a montážní s.r.o.
Firma VIKO stavební a montážní s.r.o. nabízí široký sortiment kvalitních oken a dveří – plastová, dřevěná (včetně eurooken), hliníková i střešní okna, stejně jako hliníkové stěny. Poskytujeme kompletní servis, který zahrnuje montáž i související zednické práce, takže se můžete spolehnout na řešení na klíč bez starostí. Využít můžete i dotační ...
VIKO stavební a montážní s.r.o.
Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Výroba, dodávka, montáž: -plastová okna, dveře -atypické tvary, oblouky -výkladce -rolety -fasády -doplňky -sítě proti hmyzu.

Truhlářství - výroba: -okna -dveře -výrobky dle přání.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: -okna, okno -kazetové dveře -dřevěné schody -různé atypické prvky.

Firma ALVIR s.r.o. je zaměřena na výrobu: - oken - vnějších i vnitřních dveří - posuvných dveří - prosklených fasád - zimních zahrad - zastřešení bazénů - zasklení lodžií a zádveří - spojovacích chodeb - dalších prvků stavebních objektů.

Naše firma sídlící v Čerčanech nedaleko Benešova, je na českém trhu od začátku 90tých let. Její činnost je zaměřena dvěma směry, a to na produkci truhlářského i stavebního řeziva a výrobu plastových oken. Jsme rodinná firma, proto klademe důraz na kvalitu a individuální přístup k zákazníkům. Naše činnost: - výroba - prodej a montáž ...

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Truhlářské práce: - truhlářství Zakázková výroba - oken, okna, eurookna, dveře, nábytek

Zámečnické práce. Oplocení staveb a pozemků.

Prodej a montáže dřevěných eurooken firmy TWW a plastových oken firmy RI okna.

Zaměříme, vyrobíme a dodáme dřevěná okna – eurookna a špaletová, plastová i hliníková, vchodové a interiérové dveře všech typů, dřevěná schodiště, laminátové i dřevěné podlahy a terasy. Komplexní sortiment stavebního truhlářství včetně plného servisu!

Internetový prodej: -široký sortiment interiérových dveří a zárubní značek Sapeli, Masonite, Stylus a dalších předních výrobců interiérových dveří.

Výroba a montáž: -plastové okno -střešní plastové okno -vnější a vnitřní parapet -vertikální a horizontální žaluzie -síť proti hmyzu -předokenní roleta plastová -předokenní roleta hliníková -garážová vrata -vjezdová brána -centrální vysavač.

Zakázkové truhlářství: -kuchyně -dveře -schody -okna -nábytek. Prodej: -podlahové krytiny (400 druhů koberců) -konzole -svítidla -lišty -kuchyňské desky -kuchyňská dvířka -drátěný program -zdravotní matrace -shrnovací dveře.

Truhlářství, výroba: - skříně (i vestavěné)polička - kuchyně včetně spotřebičů - obývací a předsíňové stěny - regály a pulty - psací stoly, police, kancelářský nábytek - domácí pracovny - koupelnový nábytek - formátování plošného materiálu pro drobné stolaře - dřevěná euro okna

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Služby: -výroba a montáže nábytku -soustružení -řezbářství -schody -obklady -okna -dveře.

ANLUX TWW s.r.o. - specialista na dřevěná a dřevohliníková okna : -dřevěná eurookna TWW a ALBO -vchodové dveře TWW a ALBO -speciální výrobky z rakouské dílny - absolutní TOP kvalita -parapety, žaluzie -rolety, sítě proti hmyzu -dřevohliníková okna a eurookna s izolačním dvojsklem i trojsklem, bezrámové zasklení.

Výroba a montáž: -plastová okna, dveře -zimní zahrady -venkovní a vnitřní parapety -žaluzie -venkovní rolety -sítě proti hmyzu -záruka 5let

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - podlahy - kuchyně - schodiště - skříně - dveře.

Montáž: -vestavěné skříně INDECO zrcadlové, laminové, lamelové -plovoucí podlahy. Prodej: -samostatné posuvné dveře SAPELI -zárubně SAPELI. Renovace: -vestavěné skříně. Řezání a prodej: -lamino desky -kuchyňské desky.

Práce: - klempířské práce, - pokrývačské práce, - dodávky včetně osazení střešních oken VELUX, - opravy komínů v nadstřešních částech, - výroba a montáž všech klempířských prvků ( okapy, žlaby, střešní výlezy, klempířské prvky), - pokládka všech druhů šindelových střech.

Stavebniny. Prodej: -veškerý stavební materiál -zámková dlažba -střešní krytiny -cement, vápno, štuky, malta -izolační materiál -sádrokartony -okna -dveře -zárubně. Rodinné domy na klíč.