Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Služby, pronájem: -pronájem kanceláří. BISTRO NAJRENT - čerstvé jídlo každý den. Maloobchod s podlahovými krytinami a doplňky, stavební chemií, potřebami pro podlaháře, přípravky pro údržbu a ošetřování podlah..

Výroba, prodej: - nábytek (katalogový i atypický) - vestavěné skříně na míru - kancelářský nábytek - výsuvy - svítidla - podlahoviny - koberce - doplňky. Kancelářské a kuchyňské studio - interiéry na klíč včetně návrhu v 3D provedení (ordinace, markety, studentskástudia, jednací místnosti, prodejní přepážky, pulty, kuchyňské ...

Prodej a montáž: -dveří, zárubní a podlah. Prodej, poradenství a montáž dveří, zárubní Solodoor, plovoucích, masivních i vinylových podlah. Dále nabízíme obklady, kovové zárubně.

Rekonstrukce interiérů, prodej interiérového vybavení a stavebnin. Prodej a montáž - dveře a zárubně Sapeli - podlahy. Bytová výstavba. Prodej stavebního materiálu a barev. Areál Desty Nákladní ul. 415 01 Teplice tel./fax.: 417 531 367 mobil: 602 585 960 e-mail: sklad@drg-interiery.cz

Prodej, pokládka a renovace - koberce - PVC - podlahy (plovoucí, dřevěné, korkové) - parkety

Prodej a pokládka: -podlahové krytiny -plovoucí podlahy -parkety, PVC, vinylové dílce, koberce, korek -podlahářská chemie -obvodové, přechodové lišty, doplňky. -příprava podkladu (stěrkování, dřevotříska a OSB desky).

Velkoobchod, maloobchod: - voda, topení, plyn - obklady, dlažba, koupelny - svítidla, osvětlení - zateplení - sádrokartony - koupelny na klíč. - kuchyně. - nábytek. - podlahy - dveře Montáž veškerého sortimentu.

Podlahové studio. Velkoobchod, maloobchod, pokládka: - podlahové krytiny Práce: - podlahářské

Služby: - broušení, renovace parkety a dřevěné podlahy

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -koupelnový nábytek -dveře -PVC/vinyl podlahy -osvětlení

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - dřevěné podlahy.

Podlahářství, prodej, montáž: - podlahové krytiny - PVC - dřevěné podlahy

Maloobchod, prodej: - obklady, dlažby, vany, sprchové baterie, koupelnový nábytek, doplňky, sanitární keramika - plovoucí dřevěné podlahy, linoleum. Rekonstrukce: -interiery - bytové jádro - koupelny. Stavební zednické práce.

Prodej: - dveře - podlahy - okna - rolety - vrata - stavební pouzdra - kliky - schody - parapety - stínící technika

Prodej, montáž: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - stínící technika - plovoucí podlahy, lino, koberce, PVC

Velkoobchod, prodej: -řezivo -palubky -dřevěné podlahy -OSB desky

Prodej koberců: - smyčkové - plyšové - jekory - rohožky - dvoustranné lepicí pásky

Interiérové studio TOFR České Budějovice. Široký výběr dveří, podlah. Realizujeme kuchyně a nábytek na míru. Návrh a montáž Pergol.

Malování, tapetování, nátěry, kompletní úklid, čistění koberců a čalounění, montáže nábytku. Prodej koberců a linolea (PVC), včetně pokládky.Manipulace s nábytkem, příprava, zakrytí.Velký výběr PVC, koberců bytových, zátěžových a speciálních s protišpinivou úpravou v široké škále barev, cen a šíří.Nátěry fasád.Služby hodinového manžela.Přijedeme ...

Revitalizace společných prostor bytových domů (chodby, schodiště apod.). Podlahářství. Dodávka, pokládka: - koberce - vinyl - pvc podlahy, linoleum - korkové podlahy a obklady - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - antistatické podlahy. Vyrovnání podkladů samonivelační stěrkou Dokončovací stavební práce.

Výroba nábytku: výroba a prodej kuchyňských linek, vestavěných skříních, podlah, dveří, židlí a stolů včetně montáží .Zajištění souvisejících stavebních prací včetně rekonstrukce bytů a bytových jader -chromový program, dřezy

Prodej, montáž - podlahy laminátové, vinylové, dřevěné a korkové. Renovace podlah.

Velkoobchod, maloobchod: - dřevěný, deskový materiál - podlahy, dveře.