Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Prodejna podlahových krytin. Čištění koberců, sedaček.

FÄRBER CZ s.r.o. – zastoupení firmy Färber GmbH SRN. Renovace: - interiérových dveří domovních - dveří zárubních dřevěných a kovových - kuchyňských linek - vestavěných skříní - schodů včetně zábradlí. Dodávky a montáže: - obložkovaných zárubní - plovoucích podlah - bezpečnostních a protipožárních dveří značky Festa.

Prodej, realizace: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy PVC a linolea - dveře (Sapeli, Kronodoor) - vestavěné skříně - kuchyně - kuchyňský nábytek - čalouněný nábytek - parapety, dřevěné obklady - schodiště .

Výroba, kompletní vybavení, dodávka: -interiéry (kanceláře, hotely, byty): -nábytek včetně atypů -obklady stěn -kancelářský nábytek dle vlastního výběru včetně čalounění -kancelářské, jednací židle, křesla, sedací soupravy -koberce, parkety, žaluzie, záclony, závěsy, rolety (vnitřní i venkovní). Podlahářské práce: -pokládka, ...

Výroba, prodej: -třívrstvá lepená deska z masivu -biodeska, biodesky, spárovka, spárovky -nábytková dvířka z třívrstvé lepené desky -dveře z třívrstvé lepené desky. Interiéry: -zákaznická výroba -schodiště -kuchyně a jídelny -koupelny, předsíně -obývací a dětské pokoje, pracovny -vestavné skříně -ostatní interiéry.

Truhlářské práce Výroba a renovace - schodiště - zábradlí - kuchyně - dveře - skříně - podlahy - terasy

Ing. Zdeněk Karban je firma zabývající se prodejem stavebního řeziva, prodej střešních latí, fošen, prken a hranolů. Prodej obkladových i podlahových palubek. Řezivo, dřevo a palubky je možné impregnovat proti různým druhům plísní, proti dřevomorce a dalším škůdcům. Kvalitní dřevo a řezivo najdete zde na našich stránkách. Řezivo dodáme ...

Studio plovoucích podlah, dveří a zárubní. Služby: - pokládka podlah - montáž sádrokartónu - dodávka a montáž dveří a zárubní Prodej: - podlahé krytiny - dveře, zárubně - dveřní kování.

Výhradní dovozce dřevěných parket, dřevěné parkety WOHA. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -parkety -plovoucí podlahy, podlaha. Dvouvrstvé dřevěné parkety: -WOHA Duo 4mm, WOHA Duo 6mm, WOHA Duo Maxi. Dřevěná, dřevěné plovoucí podlahy: -Barlinek, WOHA Masivní parkety a prkna, prkno. Laminátové podlahy. Intarzie. Průmyslové ...

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

EURO-KOBERCE, s.r.o. Oborem naší činnosti je velkoobchodní a maloobchodní prodej koberců, podlahových krytin, ale také nábytku. Podpora klusáckého dostihového sportu.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: -koberce bytové, zátěžové -rohožky, běhouny -koupelnové rohože -kovový nábytek sedací soupravy, stoly, židle, noční stolky, doplňky, kovová lůžka včetně matrace -dekorativní látky -umělé květiny, umělá tráva.

Velkoobchod, maloobchod: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cigarety -tabákové výrobky. Prodej, montáž, pokládka: -podlahové krytiny -koberce -PVC, korky -plovoucí podlahy -parkety -obkladové panely -okrasné lišty -garnyže -polystyrenové podhledy a lišty -bytové doplňky (bytový textil, záclony).

Prodej: - nábytek - koberce, lino - čalounické práce - nábytek 2. jakosti ze zemí EU - kuchyně.

Prodej, e-shop: - dřevěné podlahy - palubky - wpc terasy - dřezy a vodní baterie - dřevěné brikety. Prodej, půjčovna, servis, prava, eshop: -nářadí, ochranné a pracovní pomůcky pro řemesla, zahrádkáře, kutily

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod 20-ti letá praxe a zkušenost v oboru. Pokládka parket, plovoucích dřevěných a palubkových podlah a jejich renovace. Pokládka PVC, vinylu, lamina a koberce.

Prodej a pokládka PVC, koberců, plovoucích, korkových a dřevěných podlah, parket, marmolea, OSB desek, přechodové lišty. Nabídka broušení parket a půjčovna brusů.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Truhlářství. Podlahářství. Výroba: -dřevěné podlahy -parkety -plovoucí podlahy. Renovace, opravy, pokládka: -staré podlahy. Výroba, montáže: -schody, zábradlí. Dodávka, montáže: -dveře -zárubně vnitřní.

Velkoobchod, prodej: - dovoz z Belgie, - plovoucí podlahy, podlaha, - výroba laminátové podlahy, dýhované podlahy. Sídlo: -Třebětice 102 769 01 Holešov

Výrobce podlah QUICK STEP Výrobce podlah FLEXURA

Koupelnové studio Lysá nad Labem Prodej: -obklady -dlažba -vybavení koupelen -sanita -vodovodní baterie -plovoucí podlahy -světla, osvětlení

Dodávka a montáž interiérových dveří a zárubní SAPELI a PORTA DOORS. Pokládka dřevěných a laminátových podlah Kährs a Witex. Dodávka stavebních pouzder JAP.

AMBRA-INTERIÉRY Návrhy a realizace interiérů Nábytek: -dílenský -kancelářský -vybavení škol a jídelen -bytový nábytek -židle a stoly -sedací soupravy -vybavení ubytoven, hotelů, penzionů -rustikal -koberce -návrh interiéru na PC -design, obrazy -výroba, doprava, montáž.

Prodej, pokládka: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -masivní parkety Služby: -broušení -renovace -rekonstrukce podlah. Odborné zaměření a zpracování cenové kalkulace provádíme zdarma!