Široký výběr dvouvrstvých a třívrstvých dřevěných podlah, parket, vlysů a masivních prken. Pro dlouhou životnost dřevěné podlahy využijte ošetřovací oleje. Renovací a broušením parket jim navrátíte původní vzhled.

Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Podlahový showroom na Praze 6 a E-SHOP se širokou nabídkou dřevěných podlah od renomovaných výrobců - Magnum, Steirer parkett, Mosaic, Sheoga, Saga. K mání jsou 2-vrstvé, 3-vrstvé či dýhované dřevěné podlahy. Dále klasické parkety, podlahová prkna, laminátové, PVC a vinylové podlahy, podlahy na terasy či sportovní povrchy pro tělocvičny.
Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Prodej, montáž: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné a korkové - mozaiky, vlysy - prkenné podlahy - renovace starých parket - PVC podlahy.

Maloobchod, prodej: - palubky - parkety - dřevěné podlahy - kancelářský nábytek. Práce: - podlahářské.

Maloobchod, prodej, pokládka: -veškeré podlahové krytiny -linolea -parkety -korkové podlahy, plovoucí podlahy -koberce -přírodní marmoleum -renovace starých podlah.

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - plovoucí podlahy - laminátové - masiv - možnost pokládky - vybavení nábytkem - restaurace - kanceláře - kompletní vybavení interiéru.

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...

Montáž, servis: - sportovní podlahy - bytové podlahy. Půjčovna: - brusné stroje na podlahy.

Podlahářské práce. Pokládka a prodej: -lina -koberce -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -korek -parkety. Renovace dřevěných podlah a parket.

Výroba, maloobchod, prodej, montáže, instalace: -interiéry na zakázku -šatní skříně na míru, šatnové systémy -klasické skříně -dělící příčky -interiérové dveře -knihovny -obývací stěny -předsíňové stěny -ložnice -pracovny.

Velkoobchod, maloobchod, realizace: - podlahy dřevěné - laminátové podlahy - bambusové podlahy - podlahy z exotických dřevin - venkovní terasy - podložky - přechodové a obvodové lišty - brusivo - lepidla - laky - oleje - tmely - penetrace - nivelační stěrky - čistící prostředky.

Komplexních návrhy a realizace interiérů. Návrhy, výroba, realitace: - kuchyňské linky - nábytek - skříně - terasy - postele.

Prodej a montáž: - podlahové krytiny - PVC* lina - korek - koberce - parkety - plovoucí podlahy.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Obchodní zastoupení FORBO LINOLEUM v České republice. Prodej, montáž podlahových krytin a příslušenství: - Marmoleum - Artoleum - objektové krytiny FORBO - tmely FORBO - lepidla FORBO.

Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -podlahové krytiny -plovoucí podlahy -PVC podlahoviny -korek - podlahový, obkladový -pryžové podlahoviny - hladké, elektrovodivé, protiskluzové -zátěžové koberce -gumové čistící rohože -podlahové lišty -svařovací šnůry -lepidla -tmely -laky BONA -stěrky.

Montáž a výroba: - zateplovací panely, příčky, podlahy.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - koberce - podlahové krytiny.

Dovoz: - masivní dřevěné podlahy z exotických a euroamerických dřevin s garancí nejnižší ceny na trhu a při zachování špičkové kvality a krátkých dodacích lhůt.

Kuchyňské studio. Naše kuchyňské studio nabízí: - kuchyně - plovoucí podlahy - vestavěné skříně. Prodáváme kuchyně Camelot, Infini.

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Společnost First Variant s.r.o. je oficiálním distributorem “Acvila Grup" a zastupuje "Crapeta Group" na českém a na slovenském trzích kde působí jako velkoobchodní prodejce koberců.

Prodej, pokládka: - koberce - PVC - korek - lamelové podlahy.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.