PVC podlahy neboli lina se dělí na bytové a zátěžové. Mezi jejich výhody patří dlouhá životnost, vysoká odolnost, snadná údržba, tlumení zvuku při chůzi a nepřeberné množství různých dekorů, vzorů a barev. Dokáží hravě imitovat parkety, dlažby a podlahy.

Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Rádi byste novou podlahu? Vsaďte na kvalitu a navštivte Podlahové studio Jegla. Zabýváme se prodejem a odbornou pokládkou podlahových krytin nejrůznějších materiálů a vzorů. V našem studiu naleznete široký výběr podlah, které vynikají přírodním vzhledem, vysokou odolností, originalitou a také snadnou údržbou. Rádi Vám pomůžeme s výběrem.
Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Prodej, montáž: - podlahy, podlahové krytiny - PVC, linolea, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy - interiérové dveře a zárubně Řemesla, služby - podlahářské práce

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Kuchyňské a bytové studio. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětský nábytek - židle, stoly - postele - dveře, zárubně - obývací pokoje - podlahy - lišty.

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...

AA interiér se zabývá prodejem a montáží interiérových dveří, kování, stavebních pouzder a plovoucích nebo vinylových podlah. Naší prioritou je individuální přístup ke každému zákazníkovi a prodej kvalitních výrobků s důrazem na zdraví a životní prostředí. Prodej a montáž: - dveře, zárubně, kování - stavební pozdra - podlahové krytiny - ...

Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Podlahářské práce včetně stěrkování podkladu: - prodej a pokládka vinylových podlah, PVC, zátěžových i bytových koberců - plovoucí podlahy.

Prodej: - podlahové krytiny - koberce - interiérové dveře. Služby: - pokládka podlah - montáž dveří.

Realizace objednávek přímo u Vás doma.Dovezeme vzorky koberců, PVC i tapet. Vyměříme a objednané zboží dovezeme zdarma.

Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej: - podlahových krytin a příslušenství, koberce, PVC - plovoucí podlahy QuickStep, BerryFloor, Egger, Steier Parket - interiérové dveře a zárubně PRÜM, LipBled a Dextüra, Invado - dveřní kování - schodiště, obklady schodišť, zábradlí - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - laminátové podlahy.

Podlahářství: - pokládka, renovace parket, broušení - montáž, dodávka plovoucích podlah - bytové, kancelářské koberce - dodávka a montáž PVC a Vinylových podlah

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linolea - parkety

Studio plovoucích podlah, dveří a zárubní. Služby: - pokládka podlah - montáž sádrokartónu - dodávka a montáž dveří a zárubní Prodej: - podlahé krytiny - dveře, zárubně - dveřní kování.

Prodej: - nábytek - koberce, lino - čalounické práce - nábytek 2. jakosti ze zemí EU - kuchyně.

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

- Pronájem nemovitostí - Zprostředkovatelská činnost Hlavní činnost viz firma Toom interier s.r.o. Přerov.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytové koberce - koberce metráž, kusové - PVC - lamináty - garnyže - běhouny - linolea - doplňky.

Prodej: -koberce metráž -koberce kusové -běhouny -koberce zátěžové -PVC linoleum -plovoucí podlahy -matrace -garnýže.

Podlahářské centrum. Maloobchod, prodej: -podlahy -PVC (400 druhů) -koberce -korky -plovoucí podlahy -tmely, lepidla, lišty -náhled všech vzorků -položení, pokládka veškerých podlahovin.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - renovace starých podlah - PVC - koberce.

Dodávka, montáže: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, korkové - žaluzie horizontální, vertikální, Euro design.