Style Floor Products s.r.o.

Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahářské práce: - plovoucí podlahy - koberce, PVC, korek - příprava podkladů. Prodej: - podlahové krytiny.

Prodáváme interiérové dveře značek PortaDoors, DRE, Invado, Solodoor a Voster. Vchodové dveře Mikea, plastová a hliníková okna a dveře, laminátové plovoucí podlahy Kronooriginal, koberce, vinyl, lina. V sortimentu naleznete i výrobky výrobce JAP, kterými jsou stavební pouzdra, půdní schody a skleněné dveře. Dále jsme partnerem prodejce kování ...

Prodej, montáž: - podlahy, podlahové krytiny - PVC, linolea, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy - interiérové dveře a zárubně Řemesla, služby - podlahářské práce

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...

Rivesti s.r.o. se zabývá prodejem italských koupelnových a interiérových designových obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Nabídka: -trend určující materiály s důrazem na minimalismus a funkcionalismus -rozsáhlá paleta materiálů (imitace dřeva, kamene, kovu) uzpůsobená individuálním potřebám (obklady do kuchyně, venkovní dlažba, obklady a ...

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej: - podlahových krytin a příslušenství, koberce, PVC - plovoucí podlahy QuickStep, BerryFloor, Egger, Steier Parket - interiérové dveře a zárubně PRÜM, LipBled a Dextüra, Invado - dveřní kování - schodiště, obklady schodišť, zábradlí - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - laminátové podlahy.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linolea - parkety

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Prodej: -koberce metráž -koberce kusové -běhouny -koberce zátěžové -PVC linoleum -plovoucí podlahy -matrace -garnýže.

Prodej, dodávka: - kancelářský nábytek - kancelářské židle, křesla - nábytek pro školy - nábytek pro mateřské školky - vybavení jídelen - koberce - sedací soupravy - válendy.

Dodávka, montáže: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, korkové - žaluzie horizontální, vertikální, Euro design.

Společnost GREEN FUTURE s.r.o. poskytuje komplexní servisní pronájem textilií a hygieny. Servis čistících utěrek, čistících rohoží a logo rohoží, servis pracovních oděvů, prodej a servis sanitární hygieny.

Zabýváme se montáží podlah výhradně z přírodních materiálů, z rostlého dřeva i masivních vícevrstvých podlahovin a přírodního linolea. Montáž, renovace, pokládka, pokládání podlah z dřevěných materiálů: - pokládka dřevěných podlah včetně přípravy podkladů - dubové podlahové palubky, palubkové (prkenné) podlahy - vícevrstvé plovoucí ...

Velký výběr koberců, vinylových a PVC podlah, dřevěných a korkových podlah a marmolea. Nabízíme pokládku a renovaci starých podlah. Jsme přímí dovozci originálních moderních kusových koberců z Indie. Nabízíme originální řemeslné interiérové doplňky. Návrhy interiérů dle FENG SHUI včetně realizace.

Podlahář, podlahářství: -vyrovnání podlah -koberce bytové a zátěžové -plovoucí podlahy laminátové a dřevěné.

Podlahářství Renovace parketových podlah.

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy - bezpečnostní, vstupní dveře.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Interiérové studio kuchyní, dveří a podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně. Pobočka: -Šumperk 78701, Čsl. armády 40 (areál Jesanu)