Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Truhlářství. Výroba: -truhlářská -vnitřní dveře -schody -veškerý nábytek -vše z masivu.

Truhlářské práce. Výroba: -schody -balkóny -bytový nábytek -okna -chaty -kancelářský nábytek -dveře -zárubně -zahradní altány -postele -kuchyně -krovy

Maloobchod, prodej: -koberce -PVC podlahy -zdravotní matrace

Koupelnové studio. Maloobchod, velkoobchod, prodej: -vybavení koupelen -sanitární keramika -stavební chemie -obklady, dlažby

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - postele - okna, dveře Provozovna: České Budějovice Bedřich Smetany 51 Ubytování: - apartmány u obce Věžovatá Pláně

Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce historických staveb - zateplování - výměna oken - obkladačské práce Půjčovna: - lešení - nářadí

Prodej, maloobchod: -materiál topenářský -materiál vodoinstalační -nářadí -baterie -sanitární zařízení -umyvadla, vany.

Provádíme vyvazování armovacích košů a ukládku armaturové oceli na Vámi realizovaných stavbách. Ceny jsou dle dohody a jsou individuální.

Výroba, prodej: -nábytek -interiérové dveře -kvalitní podlahy -okna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalační materiál-voda-topení-plyn -plynové kotle -obklady, dlažby -sanitární keramika, WC, umyvadla. Montáž: -vodoinstalace, topení, plyn

Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Truhlářství: -zakázková výroba -kuchyňské linky -skříně klasické i vestavěné -postele, palandy -dveře vchodové i interiérové -schodiště.

Maloobchod, internetový obchod: -elektrospotřebiče -ledničky, pračky -pračky -sporáky, kotle, bojlery.

Naše služby: - kompletní realizace střech - dílčí i úplné rekonstrukce střech - realizace dřevostaveb - výroba a montáž dřevěných garážových stání, pergol, zahradních altánů - montáž střešních oken - tesařské práce - pokrývačské práce.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypický nábytek z masivu, lamina -kuchyňské linky nové i renovace -dveře -schody -renovace starého nábytku.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Prodej: -výztuže do betonu -materiály pro průmyslové podlahy.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské barvy, fasádní barvy -omítkové hmoty, stěrkové a spárovací tmely, protiplísňové přípravky, tmely akrylátové na dřevo -polyuretanové pěny, těsnící samolepící pásky -dispersní lepidla na dřevo, lepidla na podlahoviny, obklady -těsnící profily do dutin a spár.

Prodej - barvy - laky Maloobchod - drogistické zboží Prodej - průmyslové zboží Prodej - železářství

Prodej - podlahová chemie Prodej - veškeré druhy podlahových krytin - PVC - koberce Pokládka - veškeré druhy podlahových krytin (včetně vyrovnání povrchů) - PVC - koberce Montáž a dodávka - vertikální i horizontální žaluzie Prodej - podlahy (korek, vinyl, z masivu, plovoucí) Dodávka a montáž - ...

Velkoobchod - obklady - dlažby Velkoobchod - dekorace Výroba - koupelnové zboží (na míru)