Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - dveře - předsíňové stěny.

Práce: - topenářské - instalatérské - plynařské. Prodej, e-shop: - instalatérský materiál.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dřevěná okna, dveře - schodiště.

Prodej keramické obklady a dlažby zastoupení firem IRIS CERAMICA, IRIS PORCELLANTO, MARMI E GRANITI, IMPRONTA, GARDENIA ORCHIDEA, CE.SI., GRESMALT, SINTESI, FRASSINORO, BISAZZA, GENESIS, TITAN BAGNO. Celkové rekonstrukce starších a montáže nových koupelen a sociálních zařízení včetně obkladů a dlažeb. Prodej a montáž střešních oken a krytin.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - vrata - brány - plastová, hliníková okna - vyrovnávací můstky - těsnící límce - stínící technika

Fotovoltaické elektrárny, ostrovní systémy, hybridní elektrárny, tepelná čerpadla, kotle na biomasu. Návrhy, montáž, servis: Jižní Čechy, Střední Čechy, Vysočina. Solární panely všeho druhu, tepelná čerpadla a kotle na biomasu montujeme vždy na klíč tak, aby náš zákazník měl co nejméně starostí a zakázka mu zabrala co nejméně času. U všech ...

Činnost: - renovace dřevěných oken - dodatečná montáž alu opláštění z venkovní strany oken

Montáž, servis, revize: - vytápěcí systémy - kotelny - fotovoltaické a solární systémy - infratopné panely

Truhlářství, výroba: - dveře, vrata - nábytek - kuchyně - schody

Truhlářství, výroba: - schody - dveře - kuchyně - skříně

Prodej: - barvy - laky - malířské a natěračské potřeby Práce: - malířské - natěračské

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Zednictví, velkoobchod, maloobchod: - montáž obkladu - montáž dlažeb - 3D návrhy - poradenství - stavební chemie ( lepidla, izolace atd - vinylové podlahy - lina - balkony - terasy - sanitární vybavení, WC, vany - koupelnové vybavení - míchání interierových a exterierových barev - epoxidové barvy na beton.

Zpracování, prodej: - řezivo - řeziva Výroba: - mlýnská kola - strojní zařízení menších mlýnů

E-shop, internetová obchod - vše pro dům, byt a zahradu - chovatelské potřeby - hračky - dárky, dárkové předměty - nářadí - spojovací materiál.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - špaletová okna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obklady, dlažby -sanitární keramika -vybavení koupelen.

Prodej - okapové systémy, plechy - střešní tašky, šindele a jiné lehké střešní krytiny.

Prodej: -stavebniny -zdící materiály POROTHERM, HURDIS -cement, vápno -maltové a omítkové směsi CALOFRIG -hydroizolace -tepelné izolace -střešní krytina betonová BRAMAC a KM BETA -střešní krytina pálená TONDACH -střešní okna VELUX -komínové systémy SCHIEDEL.

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Stavební práce: - zpevněné plochy - kamenné zdi - dlaždičské práce