Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba, prodej a montáž: -solární energetické systémy -měření a regulace.

Služby: -výstavba, rekonstrukce koupelny -realizace kuchyně. Prodej: -bytové zařízení a doplňky -dveře, rolety a žaluzie -podlahové krytiny. Výroba: -nábytek na míru -vestavěné skříně -dětské pokoje -jídelní kouty -pracovny.

Projekce, návrhy, výroba, montáž: -skleníky -světlíky -zimní zahrady -atypické zakrývání bazénů -přístřešky před vchod -zastřešení balkonů -prosklení lodžií. Prodej: -polykarbonátové, plastové sklo -polycarbon -MAKROLON, LEXAN, AKYVER, CARBOLUX a jiné -automatické otvírače -lineární elektrický pohon včetně příslušenství ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -řezné, brusné kotouče KLINGSPOR -elektronářadí SPARKY -vrtačky -uhlové brusky -přímočará pila -pneumatická vrtací kladiva -okružní pila -silikonové akrylátové tmely LUKOPREN -PU pěny -pilky WILPU.

Služby: -stavebniny -obklady -dlažby -izolace -stavební chemie -střešní systémy.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -elektroinstalační materiál.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -nástavby a vestavby -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž sádrokartonu. Prodej: -střešní krytiny-BRAMAC, bitumenové šindele -plastová okna, dveře, rolety HOCO -EURO okna -garážová vrata ADVES -střešní okna VELUX -STO-nátěry, omítky, zateplovací systémy

Práce: -truhlářské -výroba oken, dveří, podlahy -stavební konstrukce -zakázkové truhlářství -krovy -altány -chatky -nábytek z masivu a lamina -schodiště -balkony dřevěné.

Kompletního střešní servis: -rekonstrukce a výstavba -klempířské práce -dodávka a montáž střešních oken Velux -tesařské, truhlářské práce -montáž suchých staveb (sádrokarton) -hromosvody, revize.

Výroba a prodej: -silikonové a disperzní barvy -ušlechtilé omítky. Práce: -nátěry fasád, interiérů -montáž zateplovacích systémů a sádrokartonu.

Maloobchod, prodej: -fasádní a interiérové barvy -zateplovací systémy.

Výroba, montáž, rekonstrukce: -střešní světlíky -požární odvětrání -atypické prosklení -zastřešení bazénů -prodej polykarbonátu.

Prodej: -zvuková a televizní technika -projektování, instalace profesionální, zvukové, projekční a osvětlovací techniky, elektroinstalace.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -chemie -kosmetika.

Výroba: -zakázkové truhlářství -okna, dveře -nábytek -stavební truhlářství.

Specializovaná firma pro dřevozpracující nábytkářské a obchodní firmy- velkoobchodní zastoupení: -švýcarské flexibilní brusivo SIA abrasives -brusná plátna a papíry -kotouče všech rozměrů-včetně suchého zipu -široké, nekonečné pásy -výseky, archy -Becker Acroma-laky na okna, nábytek, podlahy dřevěné konstrukce ...

Práce: vodo, topo, plyn, plynoservis, centrální vysavače, tepelná čerpadla. Prodejna Velko-maloobchodní prodejna. Veškerý materiál vodo-topo-plyn, kotle, krbová kamna, bojlery, sanitární keramika, vodovodní baterie, čerpadla, vodárny, tepelná čerpadla, centrální vysavače.atd.

Služby: -práce -klempířské -zakázková výroba a prodej klempířských prvků -montáž a prodej střešních krytin a jejich doplňků střešních oken, barev. Prodej: -kovomat, voda, topení, dřevo, palubky, latě.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, jističe -sáčky do vysavačů. Výroba: -klíče FAB.

Prodej: -sádrokartonové systémy-Lafarge, KNAUF -tepelné a akustické izolace -plovoucí podlahy -podhledy z minerálních kazet -dřevařské materiály pro truhláře, podlaháře, stavebníky a kutily -dřevotřískové desky -laminované DTD -OSB desky -spárovky, palubky -kuchyňské pracovní desky -parapety -profilové lišty ap. - ...

Podlahové centrum. Maloobchod, velkoobchod, prodej, pokládka: -koberce kusové i metráž -PVC podlahoviny -laminátové a dřevěné podlahy -vinylové podlahy -korkové podlahy -podlahové lišty -příslušenství ke všem prodávaným podlahám -renovace dřevěných podlah -vyrovnání podlah sam. stěrkou

Dodávka, montáž: -garážová vrata -průmyslová vrata -vjezdové brány -centrální vysavače -polykarbonátové komůrkové desky

Truhlářství E.R.T. Výroba: -dřevěná okna a dveře v systému EURO -interiérové dveře na zakázku.