Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba, prodej: -jistící prvky SIBA -pojistky NN a VN všech typů -pojistková pouzdra -speciální prvky podle požadavků zákazníka.

Výroba, velkoobchod, prodej: -okna -dveře balkónové a vchodové, skládací a posuvné -pravoúhlé -obloukové -segmentové -jednokřídlá -dvoukřídlá -vícekřídlá -mechanické zabezpečovací systémy pro vchodové dveře MULTLOCK. Služby: -konzultace, zaměření a cenová kalkulace zdarma. Vzorkovna a výrobna: -335 44 ...

Stavebniny se širokým sortimentem stavebního materiálu. Vlastní autodoprava. Stavební práce - novostavby, rekonstrukce, vestavby. Výstavba a rekonstrukce domů, bytů, nebytových prostor. Certifikace ISO. Autorizovaný technik v oboru pozemní stavby.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kanalizační a vodovodní systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiály -střešní krytiny -stavební hmoty.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Služby: -topenářské práce -montáž topení -vodoinstalatérské rozvody z plastů.

Tesařství a pokrývačství Služby: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce. Prodej a montáž: -všechny typy střešních krytin -krovy a sádrokartonové konstrukce -střešní okna VELUX, ROTO -ONDULINE, asfaltové šindele.

Okna a dveře pro Vás. Prodej, montáž: -plastová, dřevěná i špaletová okna -eurookna -interiérové a vchodové dveře -parapety, sítě proti hmyzu -stínící technika -žaluzie -rolety -roletová garážová vrata. Služby: -likvidace starých oken -zednické začištění.

Prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Prodej, montáž, pokládka: -parketové a dřevěné podlahy -laky, tmely, lepidla BONA -plovoucí dřevěné a laminátové podlahy -korkové podlahy -koberce, PVC. Služby: -podlahářské práce -renovace stávajících podlah -vyrovnání stávajících podlah -stavební chemie SCHÖNOX -bezplatné poradenství.

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -septiky -akumulační jímky -odlučovače ropných látek -lapače tuků, lapoly -bazény -výrobky pro zemědělce -krmítka, výhřevné desky -zařízení na indikaci ropných produktů ve vodách a kontrolních jímkách.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Služby-řemeslo: -truhlářské práce -zakázková výroba -vchodové dveře -schodiště -obklady stěn, stropů -podlahy -montážní práce.

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...

Prodej elektroinstalačního materiálu a techniky.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky, ředidla -montážní pěny MASTERSIL -tmely, lepidla MASTERSIL -HERBOL -AUSTIS -BODY.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -lina, podlahové krytiny -vinylové podlahy -THERMOFIX -EXPONA.

Komplexní služby v oblasti elektronické a kabelové výroby. Vyrábíme, prodáváme a instalujeme pro telekomunikace. Velkoobchod a sklad - kabely, konektory, příslušenství a náhradní díly pro zařízení.

Dodávka, montáž: -EURO okna a dveře tww -plastová okna a dveře -žaluzie a parapety.

Služby: -distributor LOVATO SPA pro ČR a SR. Sklad, dodávky, technické poradenství a servis: -elektroinstalační materiál -elektromateriál pro kompenzaci jalové energie -jistící elektromateriál -automatizační prvky -izolátory META.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -zdící materiály -obvodové zdivo -příčkovky -porobeton -keramické stropy -keramické překlady -suché maltové směsi -malty pro zdění -tepelně izolační malty a omítky -zateplovací systémy -sanace, renovace -speciální malty -omítky vnější, vnitřní -těsnící ...