Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -postřiky a hnojiva -kartáčnické zboží -nátěrové hmoty -hygienické pomůcky -kompletní čisticí a úklidové prostředky -vhodné pro průmyslové závody, školy, školky a provozy gastro.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska -řemeny -nářadí -pružiny -spojovací materiál -maziva.

Prodej, montáž: -plovoucí podlahy -dřevěné -smrk, dub, javor, bříza, třešeň, olše -laminát -smrk, dub, javor, bříza, třešeň, olše -DEKOSTER -dýhované -FUN* FLOOR -parkety -BEFAG -korek -CORKLOC -obklady stěn a stropů -stěnové panely -PERFEKT PANEL -lišty -obvodové, přechodové.

Zabýváme se velkoobchodním i maloobchodním prodejem zboží pro instalaci a provozování STA - společných televizních antén satelitních rozvodů, kabelových rozvodů a IPTV. V portfoliu naší firmy je kompletní sortiment zboží od antén, konektorů, kabelů, zařízení pro hlavní stanice a pasivních prvků až k STB.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -dekorativní omítky -stěrkové a spárovací tmely -fasádní barvy a omítky -malířské barvy -tepelně izolační a sanační systémy.

Výroba, prodej: -kovovýroba. Projekt, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnické potrubí a příslušenství. Dodávka spojovacího a těsnícího materiálu. Možnost dopravy.

Tesařské práce: -opravy stávajících krovů -realizace nových krovů -laťování -pokládka paropropustné fólie. Pokrývačské práce: -pracujeme se značkami Bramac, Tondach, KM Beta, vše dle moderních technologických postupů. Truhlářské práce: -pergoly, altány -zahradní domky -ploty, vrata, brány -střešní okna -masivní ...

Stavební firma: -železobetonové stropní konstrukce -stavby na klíč -rekonstrukce bytových jader -půdní vestavby -sádrokartonářské práce -pokládka dlažby -zámková dlažba -vymývaná dlažba do terčů. Stavebniny: -veškerý stavební materiál -obklady a dlažby -sanitární technika -nářadí pro stavebníky -nátěrové hmoty, ...

Prodej: -pomůcky pro betonářské práce -plastové profily a montážní prvky -plastové distanční podložky -rozpěrné trubky a příslušenství Prodejní sklad Praha: -Praha 5 Smíchov, Nádražní 4 tel.257318636

Dodávka, montáž: -dřevěná a plastová eurookna, vchodové dveře -interiérové dveře včetně zárubní a kování -zimní zahrady, garážová vrata -doplňky k oknům a dveřím -žaluzie -sítě proti hmyzu -předokení rolety -vnitřní a venkovní parapety. Služby: -nabídka a zaměření zdarma -vybourání starých oken -dodávky nejlevnějších.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Autorizovaný výrobce KÖMMERLING. Výroba,prodej,montáž: -plastová okna,dveře KÖMMERLING -hliníková okna,dveře SCHÜCO, RC** SYSTÉM -zimní zahrady -prosklené fasády. Obchodní zastoupení: -397 01 Písek -Harantova 2541 -tel.:382211734 -169 00 Praha 6 -Bělohorská 279/161 -tel.:222725187

Prodej: -stykače -tepelná jistící relé -tlačítkové ovladače -ovladače ve skříních -TELEMECANIQUE -zařízení pro průmyslovou automatizaci -rozvaděče -zařízení pro řízené spouštění motorů a ochranné systémy -elektrické pohony -CANALIS -MODICON Výroba, prodej: -programovatelné automaty.

Služby: -zpracování plechů na CNC lisech -zámečnické práce -povrchová úprava vyrobených dílů práškováním nebo ředidlovými barvami -konstrukční zpracování rozvaděčů -kompletace rozvaděčů pro technologické linky, obráběcí centra -kompletace elektroměrových a okruhových rozvaděčů Výroba, montáž, instalace, servis: -rozvaděče. ...

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -dětské pokoje na míru -vestavěné skříně -vchodové dveře z masivu -zahradní nábytek.

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce. Prodej, montáž: -boilery -čerpadla -kotle -zahradní program -baterie -doplňky -čističky odpadních vod.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy -laky -technická chemie -semena -postřiky -hnojiva.

Zaměření, dodávka, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -likvidace starých oken -zednické začištění -žaluzie -parapety -rolety -sítě proti hmyzu.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Montáž, revize a opravy: -elektrická zařízení -elektroinstalace. Služby: -přihlášky k odběru elektřiny. Výroba: -rozvodnice a elektroinstalace.

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiál.

Výrobní závod KTC. Služby: - dřevovýroba. Výroba, prodej: - nábytek, dveře. Sídlo: KTC International spol. s r.o. Wuchterlova 12 160 00 Praha 6

Truhlářské práce Výroba, montáž - kuchyňské linky Výroba - nábytek Prodej - plovoucí a masivní podlahy Dodávka, montáž - interiérové dveře SAPELI, MASONITE, SOLODOOR, PRÜM, POLSKONE Pokládka - plovoucí a masivní podlahy

Dodávky - lepidla disperzní, tavná, čalounická - čističe - ředidla Dodávka - nábytkové ABS hrany Výroba - nábytkové ABS hrany

Prodej - čistírny odpadních vod - jímky Prodej - solární panely Prodej - šachty Návrhy a realizace - okrasné zahrady