Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Maloobchod, prodej, domácí dílna: -veškeré zboží, domácí potřeby pro kutily -dřevěné lišty, hranoly, obklady, vruty, hřebíky, PVC hadice, PE fólie, zámky, kování, nářadí, tmely, lepidla, malířské prostředky, těsnění, žárovky, baterie.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -plasty pro rozvod vody, topení -armatury -keramika -KG hladké kanalizační trubky a tvarovky pro venkovní kanalizaci -HT trubky a tvarovky pro vnitřní odpady, spoje na gumičku -PVC trubky a tvarovky pro vnitřní spoje na lepení -RV revizní kanalizační šachty ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz (autodoprava) i kompletní dodávky na objednávku: -stavebniny, cihly, porobeton, cement, vápno, omítky (CEMIX, QUICK-MIX, SALITH), suché malty, lepidla stavební, tvárnice YTONG, PORING, betonové štípané tvárnice PRESBETON, ztracené bednění -dlažby, obklady, silikonové tmely ...

Dovoz, import do ČR, technická pomoc, prezentace: -vodovodní a kanlizační systémy z tvárné litiny. Obchod, prodej, poradenství, cenová nabídka, kompletní sortiment: -armatury pro vodovodní a kanalizační systémy (včetně materiálů pro vnitřní rozvody odpadního potrubí v obytných domech) -kanalizační poklopy a mříže -hydranty pro ...

Stavební práce: -pokládka zámkové a kamenné dlažby všech tvarů, vzorů a barev -osazování všech druhů obrub a palisád -výstavba okrasných zídek aj.

Prodej: -hutní a stavební materiál -plastové potrubní systémy.

Firma je držitelem certifikátů jakosti ISO 9001: 2000 a 14001:2004. Výroba, zakázková výroba, prodej, obchod: -sklem vyztužené plasty -tažené kompozitní profily, jäckel, trubky I, L, U -kompozity GRP, FRP -pultruze, pultrudované profily -vyztužené lamináty -vyztužené plasty -rošty a planky -vláknové kompozity (mateiály vyztužené ...

E-shop: -bojlery -topení -čerpadla a vodárny -solární systémy -odpady -koupelny. Služby: -montáž -servis -revize -havarijní služba -poradenství.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Dovoz a prodej systémů pro obkladače, podlaháře a stavební chemii. Produkty pro stavebnictví, ISO 9001. Systémová řešení a velkoobchod: -technika pro lepení a kladení obkladů a dlažby -stavební chemie -technika pro podlaháře a parketáře -barvy a laky Lepicí malty a tmely na obklady a dlažby. Samonivelační a vyrovnávací ...

Prodej: -příslušenství plynových, olejových, kombinovaných hořáků a kotlů: -plynové automatiky, plynová automatika. -olejové automatiky, olejová automatika. -čidla, čidlo plamene. -zapalovací transformátory. -olejové průtokoměry.

Návrh, výroba, instalace: -akustické kryty pro aplikace v průmyslu. Návrh, výroba: -výměníky tepla pro průmyslové elektricke stroje.

Výroba, prodej: - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - interiérové dveře

Výroba: - průmyslových a domovních rozvaděčů Práce: - elektroinstalační - elektromontážní

Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál. -elektrospotřebiče. Práce: -elektromontážní: -silnoproud, slaboproud. -revize, projekce elektro.

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - okna, dveře

Výroba, montáž dřevěných eurooken, dřevěná eurookna, dřevěné eurookno, balkónové a vchodové dveře: -odolná proti agresivnímu prostředí -materiál s tradicí a dlouhou životností v moderním zpracování -výborné tepelně-izolační a akustické vlastnosti -odolnost proti teplu i mrazu (neměkne a nekřehne) -vyhovuje všem ekologickým ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -venkovní eurodveře -dřevěná eurookna (eurookno, eurooken). Zakázková výroba z masívu: -schodiště, obklady -garážová vrata. Vnitřní dveře: -dýha, folie, (zárubně) -montáž -PVC, shrnovací dveře Plovoucí podlahy z masivu, lamino.

Zakázkové stolařství, truhlářství Brno. Stolařská a truhlářská výroba: -dodávka interiérů včetně montáže -výroba na zakázku -poradíme s výběrem materiálu: -MDF, LTD, masiv, dýhovaná dřevotříska, lamino. Zaměření, výroba, montáž: -kuchyňské linky -jídelny -ložnice, pokoje a schodiště -dětský nábytek -vybavení prodejen ...

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž, poradenství: -eurookna - kastlová, rámová -dveře - interiérové, vchodové, posuvné -garážová vrata z masivního dřeva -masivní nábytek (schody, stoly, police, skříně, postele) -atypické stolařské výrobky a na přání zákazníka -zahradní nábytek.

Obchod, velkoobchod, prodej: -nerezový hutní materiál (nerez): -nerezové trubky kruhové podélně svařované, bezešvé, silnostěnné, metrické, ISO, ANSI -duté profily čtvercové, obdélníkové -nerezové potrubní dílce-kolena, závitové fitinky, T kusy, redukce, lemové kroužky, příruby -potrubní armatury-klapky, šroubení, ...

Prodej, e-shop. Sortiment: -kožené, látkové sedačky -polštáře -postele -konferenční stolky -doplňky k postelím -křesla -taburety aj.